Zuiver OMG stoelen exclusief bij DesignOnline24

Bent u aan het inrichten? Of aan het herinrichten? Op zoek naar mooie stoelen? Dan wordt u uitgenodigd om het assortiment aan stoelen bij DesignOnline24 te checken. Naast mooie, stijlvolle stoelen vindt u er ook andere meubels om de verschillende ruimten mee te vullen. U vindt er onder andere kasten, banken, tafels en andere woonaccessoires. U staat vrij om het totaal assortiment uitgebreid te bekijken online. Verder krijgt u bij DesignOnline24 de kans om iets moois en unieks binnen te halen. Recent heeft DesignOnline24 weer een paar toevoegingen gedaan aan haar collectie. De Zuiver OMG stoelen zijn exclusief bij DesignOnline24 geplaatst.  zuiver omg velvet setvan6 groen

Zuiver OMG stoelen exclusief bij DesignOnline24

Zegt de naam OMG Zuiver u iets? Heeft u inmiddels vernomen dat deze ‘brand’ behoort tot bestselling meubels? Dan laat DesignOnline24 u bij deze weten dat u de verschillende Zuiver OMG varianten kunt halen. Breng een beetje extra flair uw eetkamer in. Bij het zien zult u zelf wel aangeven dat ze must-haves in uw interieur moeten zijn. Van deze exclusieve Zuiver OMG velvet Limited Edition eetkamerstoelen heeft DesignOnline inmiddels 6 kleuren. De standaard 4 kleuren zijn: Fluweel Grijs, Poerder Roze, Fluweel Petrol Blauw en Fluweel Oranje. Daarnaast heeft DesignOnline24 pas ontpakt de varianten: Zuiver OMG Velvet Blauw en Zuiver OMG Velvet Groen. U kunt de standaard kleuren kopen in sets van 2 vanaf € 318,- en de Limited Edition Fluwelen in sets van 6 ( vanaf € 954,-) en sets van 4 ( vanaf € 636,-). Gebruik de kortingscode : WOON2019 om een 5% EXTRA korting te krijgen. DesignOnline24 heeft alle stoelen op voorraad en u mag ze binnen 2-3 werkdagen verwachten. Op dit moment is Velvet dé woontrend die van zich doet spreken. Zuiver heeft daar een extraatje aan toevoegd en deze tot naar de keuken gebracht. U eet dankzij Zuiver dus lekker comfortabel en stijlvol.

DesignOnline 24 is tijdelijk en exclusief vertegenwoordiger

Zuiver en DesignOnline24 hebben besloten om u deelgenoot te maken van een primeur. U krijgt het beste van Zuiver voor een beperkte periode exclusef aangeboden via DesignOnline24. Dat betekent meteen dat u het eerder dan de rest in huis kunt halen. U bent dan een trendsetter in de buurt. Bekijk de kleueren en bepaal welke het best past bij uw interieur of woonstijl. Laat het dan bestellen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0