Zoweg.nl 2 dagen Veluwe en gratis pannenkoek €59,50 p.p

Soms willen we even de drukte ontvluchten. We maken lange werkdagen en willen dan graag onthaasten. Zoweg.nl biedt nu 2 dagen Veluwe en gratis pannenkoek €59,50 p.p. U verblijft voor die prijs twee nachten inclusief uitgebreid etagère ontbijt in de Hoeve van Nunspeet die 3 sterren heeft. En inclusief 1 keer een gratis pannenkoek naar keuze bij het dichtbij gelegen Pannenkoekenhuis de Boskabouter. Het hotel ligt prachtig gelegen in een bosrijk gebied. Kom hier volledig tot rust.

Zoweg.nl 2 dagen Veluwe en gratis pannenkoek naar keuze

Het is natuurlijk heerlijk een herfstweekendje weg. U krijgt informatie over wandel en fietsroutes in de buurt. Het hotel heeft een binnenzwembad waarvan u gratis gebruik mag maken. Bekijk in de kalender de ideale aankomstdatum. Inchecken kan vanaf 15:00 en uitchecken geschiedt voor 10:00. U kunt het bedrag van de overnachtingen betalen in het hotel bij aanvang of bij het uitchecken. Als u besluit te annuleren dan kan dit tot 1 dag van tevoren kosteloos. Doet u het op de dag zelf? Dan wordt u de eerste nacht wel in rekening gebracht. De toeristenbelasting van €2,50 p.p.p.n is exclusief dus die komt nog bovenop de €59,50. Zoweg.nl 2 dagen Veluwe en gratis pannenkoek

Bezoek de Sauna voor een optimaal Zen gevoel

U kunt uw weekend ook combineren met een bezoekje aan de Sauna. De Veluwse bron ligt namelijk in de buurt. Even een dag heerlijk genieten in de Sauna en Wellness. Het hotel zelf heeft overigens ook een eigen kleinere Sauna die gratis toegankelijk is. Er is in ieder geval genoeg te beleven en te doen rondom de Hoeve Van Nunspeet. Zo kunt u ook een fiets huren in het hotel, en de omgeving per fiets bekijken. De heidevelden zijn prachtig en bieden alleen al een rustgevend uitzicht. Parkeren is gratis bij dit hotel en u geniet ook van gratis Wifi. Bent u wel klaar voor een weekendje weg? Klik dan op de aanbieding en boek hem snel. Zoweg.nl heeft regelmatig leuke aanbiedingen. Een tip: De kerstmarkten komen er ook weer aan. Houd Aanbiedingen.com dan ook goed in de gaten. Wij plaatsen regelmatig leuke tips voor weekendjes weg.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

9 − 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0