Zooplus verrast hond & kat tijdens Valentijnsdag

Het is aanstaande vrijdag 14 februari 2020, Valentijnsdag. Dé dag om uw geliefde ( dierbare)wat extra aandacht te geven en/of  te verrassen. Uw geliefde/ dierbare hoeft in  deze geen individu te zijn, het kan ook uw hond of kat zijn met wie u een liefdevolle band heeft opgebouwd. Dan verdient ook deze compagnon dus toch ook een beetje verwennerij. Dat mag toch? Natuurlijk, deze trouwe vrienden delen vaker lief en leed met u. Verwen ze dan! Een steunpilaar mag altijd in het ‘zonnetje’ gezet worden. Waar haalt u dan de geschikte cadeaus voor uw hond & kat? Bij Zooplus.nl natuurlijk! Zooplus verrast hond & kat tijdens Valentijnsdag. Doe het gewoon.  Zooplus bed

Zooplus verrast hond & kat tijdens Valentijnsdag

Verras uw hond of kat met Valentijnsdag met een leuk cadeautje van Zooplus. Uit het assortiment kunt u heel veel leuke items halen die zeker het leven van uw viervoeter gamakkelijker en/of leuker maken. Haal bijvoorbeeld leuke kleding voor uw hond. Er valt te kiezen uit onder andere jassen, truien, reflecterende kleding, schoenen, buikbescherming en meer. Of wilt u een speeltje? Er zijn knuffels, kauwspeeltjes, waterspeeltjes, puzzels en meer. Genoeg en nogmaals genoeg om uit te kiezen. Bestel een paar spullekes voor uw hond en verwen deze. Is de bestelwaarde van de items tenminste € 39,00? Dan is er nog een extraatje die u krijgt  van Zooplus. Dit keer verrast Zooplus uw hond. Gebruik de promotiecode: ROMEO-NL bij het verrekenen en ontvang een Briantos FitBites aardappel & appel 100 graam voor uw hond. Dat wordt lekker smullen voor uw trouwe viervoeter. Heeft u een kat? Wilt u deze ook goed in de watten leggen? Bestel dan ook iets online en verras uw kat. Bij Zooplus kunt u kiezen uit onder andere droog- en natvoer, speeltjes, kattenbakken, manden & holletjes, speelgoed en meer. Ook hier geldt de regeling dat u bij aankoop van tenminste € 39,00 aan spullen een presentje extra krijgt ( met gebruik van de beschikaar gestelde code). Bij het verrekenen kunt u de code JULIA-NL gebruiken. Zooplus geeft u dan Cosmo Nature 3 x 70 natvoer erbij. Gewoon als extra cadeau en dus geheel kosteloos. U kunt van deze actie profiteren tot en met 14 februari 2020. Zooplus denkt dus ook aan uw dieren tijdens Valentijnsdag.

Zooplus uw dierenspeciaalzaak

Het is heden ten dage geen luxe om spullen voor uw dieren te kopen. U vindt er van A-Z, alles dat ten goede komt van uw dieren. Zooplus is in dit kader zeker van belang. Ze mogen gezien worden als te zijn dé beste online-dierenwinkel met een zeer diep assortiment ( meer dan 8.000 producten) aan producten voor uw honden, vogels, vissen, knaagdieren en ook paarden. Zorg heel goed voor uw dieren, Zooplus helpt u graag een handje mee. Op aanbiedingen.com vindt u gegarandeerd de beste aanbiedingen. Ook in vernand met Valentijnsdag. Sla ook hier uw slag.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × vijf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0