Zomerkorting Mijntijdschrift: €14,95 p/abonnement

Mijntijdschrift.net
Zomerkorting Mijntijdschrift: €14,95 p/abonnement
Zomerkorting Mijntijdschrift: €14,95 p/abonnement

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Zomerkorting Mijntijdschrift: €14,95 p/abonnement is een actie die niet te missen valt. Neem er dus nota van. De fervente lezers mogen de oren spitsen, want het zal ze zeker voordelig uitkomen. Ben jij ook iemand die vaker met een goed tijdschrift rustig op de bank zit te genieten? Dan zal deze zomeractie van Mijntijdschrift jouw zeker aanspreken. Kies een abonnement uit van jouw favoriete magazine of tijdschrift tegen een scherpe prijs. 

5eddf6f1 81b0 4375 92eb 43ff5eed29a0

Zomerkorting Mijntijdschrift: €14,95 p/abonnement

Mijntijdschrift.net heeft deze zomer jouw en alle andere fervente lezers van tijdschriften en magazines dé voordeligste actie. Mooi gezegd, maar wat houdt deze actie in? Is het daadwerkelijk voordelig? Met alle recht mag Mijntijdschrift.net deze actie een grootse noemen, want je krijgt gegarandeerd tot wel 48% korting op ALLE magazines. Is geen vergissing, je leest het goed… je krijgt tot wel 48% korting waarbij je een abonnementsbedrag betaalt van slechts €14,95 per maand. Kijk even snel als jouw favoriet blad eens tussen zit.

Keus uit verschillende titels

Mijntijdschrift.nl is de onbetwiste bron als het gaat om tijdschriften. Vrijwel alle bekende titels vindt je er, maar ook de minder bekende titels komen in het assortiment voor. Voor het gemak zullen we een paar titels noemen die zeer snel over de toonbank rollen. Deze zijn onder andere: Landidee, TuinSeizoen, De Tuin op Tafel, Paleo, V’GAN, Wetenschap in Beeld, DUIKEN, Historia, Hart voor Dieren en meer. Elk der tijdschrijften mag je voor het abonnementstarief van € 14,95 online bestellen. Let er wel op dat elk blad een bepaald aantal nummers heeft gekoppeld aan het abonnement. Een paar hanteren bijvoorbeeld 4 nummers en andere weer 3 of 6 nummers. Bij het plaatsen van jouw bestelling zal je wel alle details daarover kunnen lezen.

Bestelling online is zo gedaan

Nu is het meer dan ooit aan te raden om alles het liefst zo veilig mogelijk te doen. Bestel je tijdschriften dus online en ontvang ze tot aan huis. Mijntijdschrift ontvangt en verwerkt jouw aanvraag vlot. Binnen niet al te lange tijd wordt er aangebeld thuis en mag je lekker genieten van jouw favoriete blad. Deze actie is weer zichtbaar gemaakt door aanbiedingen.com. Bezoek deze site dagelijks voor allerlei soorten voordeel. Profiteer in elk geval alvast van de zomerkorting u aangeoden door Mijntijdschrift.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vijf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0