VerlopenZomeractie Libelle: SALTED tas als cadeau

Zomeractie Libelle: SALTED tas als cadeau
Zomeractie Libelle: SALTED tas als cadeau

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De zomer zit er echt goed in en Libelle mee. De zomer betekent veel zon en veel buitenshuis te doen. Lekker een beetje ontspannen, maar dan wel aangepast i.v.m COVID-19. Libelle viert de zomer graag en heeft altijd iets leuks in ’t verschiet liggen. De zomeractie van Libelle levert een SALTED tas als cadeau op.  Je komt in aanmerking voor door alvast een abonnement op Libelle af te sluiten. De zomeractie houdt in dat je vanaf 14 nummers (3 maanden) een abonnenement mag afsluiten en als cadeau een mooie SALTED zomertas ontvangt. En dat tegen een zeer scherpe kortingsprijs. Wil je weten hoeveel? Lees dan even lekker mee.

Libelle taupe

Zomeractie Libelle: SALTED tas als cadeau

Libelle vindt het nodig om deze zomer iets leuks terug te doen voor de trouwe lezeressen en ook de toekomstige lezers.  Er is een heel mooie combinatie samengesteld van het beste abonnement en een leuk cadeau. Je mag namelijk van 14 nummers abonneren op Libelle en je krijgt er een SALTED zomertas ter waarde van €69,95 als cadeau. Opgeteld zo je onder normale omstandigheden zo een €131, 83 moeten neertellen voor deze combinatie, maar tijdens de zomeractie mag je het bestellen voor €59,95. Dit is  écht een zichtbare besparing!

Wat betekent wekelijks Libelle op de stoep?

Wekelijks Libelle op je stoep of in de brievenbus betekent dat je op de hoogte blijft op ontwikkelingen aangaande de onderwerpen wonen, mode, tuinieren en ook culinaire inspiratie. Daarnaast mag je dan regelmatig ook genieten van inspirerende interviews, grappige rubrieken en zelfs zeer herkenbare interviews met andere lezeressen.

Libelle cover

Zomertas van SALTED in taupe

Is je abonnement al geregeld? Prima! Dan mag je binnen 3-5 werkdagen je eigen SALTED in taupe zomertas verwachten tot aan huis. De tas is vervaardigd uit suède en is verkrijgbaar in 2 kleuren nl taupe & okergeel. Verder is het goed afsluitbaar, het is voorzien van zowel een rits als drukknoop. Ga je wel voldoende in de tas kunnen stoppen? Voor een zomerdag op stap ga je zeker wel meer dan voldoende in de tas kunnen stoppen. Het heeft een formaat van 34h x43b x10d. Ruim genoeg om allerlei spullen te herbergen.

Digitaal lezen

Soms is het drukker dan normaal en zijn we vaker van huis. Of je hebt een vakantie gepland. Dat betekent dus dan dat je Libelle even gaat moeten laten liggen totdat je weer thuis bent. Goed nieuws, dat probleem behoort tot het verleden. Met digitaal lezen heb je gedurende het abonnement access tot je bestelde nummer via jou mobiel of tablet. Je gaat slechts de app Tijdschrift.nl moeten downloaden en het is opgelost. Handerig kan het niet voor de frequente reizigers en mensen die veel onderweg zijn.

Heb je de besparing van deze deal berekend? Alleen op aanbiedingen.com kom je dergelijke deals tegen. Bekijk dagelijks deze site en blijf op de hoogte.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

18 − vier =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0