VerlopenZomer Cadeaukaart bij VTWonen abonnement

Zomer Cadeaukaart bij VTWonen abonnement
Zomer Cadeaukaart bij VTWonen abonnement

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ontvang een zomer cadeaukaart bij een VTWonen abonnement. Je leest het goed ja! VTWonen gaat ook deze zomer weer los. Binnen Nederland is er geen ander blad met zoveel inspiratie op het gebied van wonen als VTWonen. Elke maand weer mag je gewoon genieten van een blad vol wooninspiratie. Vele lezers hebben zelfs aangegeven dat ze tal van ideeën hebben gehaald uit ’t blad en hebben doen uitvoeren bij de bouw , (her)inrichting of renovatie. Wil je dit ook meemaken? Grijp dan deze zomerse aanbieding aan en ontvang een VTWonen cadeaukaart als presentje. Mag toch ??

VTWonen cadeaukaart

Zomer Cadeaukaart bij VTWonen abonnement

In Nederland is VTWonen zeker geen onbekend blad. Velen zeggen zelfs dat VTWonen hét woonblad is van NL. Wat kan VTWonen betekenen voor jou? Elke maand presenteert VTWonen je verschillende interieurs, bijzondere producten en mag je ook nieuwe woonstijlen ontdekken. De kans is zeer groot dat je de bij jou passende woonstijl zeker tegenkomt. Er valt genoeg wooninspiratie te halen!

Wil je daar dieper op inkijken? Kies dan alvast een abonnement van 7 nummers en ontdek een vernieuwde wereld van woonstijlen/ tips. Nu mag je voor dit abonnenment slechts €39,95 betalen en krijg je ook nog een VTWonen cadeaukaart t.w.v. €20,- erbij. Alles zou normaliter op €70.47 komen, maar nu heb je alles voor slechts €39,95.

vtwonen cadeaukaart productbeeld 567x567 2

VTWonen cadeaukaart t.w.v. €20,-

Is je abonnement al geregeld? Dan ontvang je binnen 3-5 werkdagen je VTWonen cadeaukaart van €20,-. Wat kan je doen met je VTWonen cadeaukaart? Ermee doen?? Je mag er naar hartelust mee shoppen. Er zijn tal van leuke musthaves op vtwonen.nl die je zou kunnen bestellen. Wat denk je van een relaxbank? Of die ene perfecte lichtslinger? Of struin je nog door de nieuwe buitencollecties op zoek naar dat ene item? Alles ligt gewoon aan jou! Feit is dat je met je eigen cadeaukaart lekker kan bestellen online.

Digitale versie VTWonen

Ook als je onderweg of op reis bent mag je genieten van VTWonen. Alle abonnees hebben recht op digitaal lezen. Je favoriete blad is dus via de Tijdschrift.nl app digitaal te lezen na installatie via je tablet of telefoon. Ga mee met de technologie en geniet ook onderweg van je favotiete tijdschriften en magazines.

Aanbiedingen.com zag de besparing op het abonnement en moest het met jou delen. Betaal voor 7 nummers nú €39,95 i.p.v €70,47 en ontvang ook nog een presentje erbij.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie + 19 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0