Youfone onbeperkt en 7GB data €16

Op zoek naar een voordelige sim only? Youfone onbeperkt en 7GB €16 iets voor jou? Onbeperkt bellen en sms’en geeft natuurlijk al de doorslag bij de meeste sim only’s. Want daardoor hoeven we nooit meer teveel te betalen. Eigenlijk kost dit abonnement je €20 per maand, maar Youfone geeft tijdelijk een bundelkorting van €4.

Hoe betrouwbaar is bellen en internetten met Youfone?

Bij Youfone hoef je je ook geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van hun netwerk. Want daar komt KPN in beeld je maakt namelijk gebruik daarvan als je bij Youfone een abonnement afsluit. Je nummer kun je gratis behouden dus dat is ook weer een geruststelling. Wat je ook moet weten is dat de bundels geldig zijn in Nederland maar ook daarbuiten mits het in de EU blijft. Natuurlijk krijg je veertien dagen bedenktijd. (Tekst gaat verder onder de afbeelding) Youfone onbeperkt en 7GB data €16

Youfone onbeperkt en 7GB €16 per maand

Youfone onbeperkt en 7GB data €16 is beslist niet duur. Ideaal als je nog prima toe kunt met je huidige telefoon. Telefoons gaan jaren mee, en de kosten voor sim only abonnementen worden steeds goedkoper. Daar kun jij dus je voordeel mee doen. Wanneer je kiest voor een abonnement bij je toestel dan ben je veelal duurder uit. Besparen op je telefoonkosten doe je dus met het kiezen voor een sim only.

Maandelijks opzegbaar

De contractduur van dit contract is een maand. Dat betekent dat je elke maand het abonnement mag opzeggen. Ga je voor 1 jaar van Youfone? Dan krijg je 1 maand gratis. Ga je voor 2 jaar van Youfone? Dan krijg je 2 maanden gratis. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. De beste manier is kiezen voor een zo kort mogelijk abonnement. Dan kun je snel weer kiezen voor een andere sim only. Wees niet bang dat je bij een maandelijks opzegbaar abonnement na die maand niet meer bellen kunt. Het abonnement loopt gewoon door totdat jij besluit op te zeggen. Een sim only abonnement afsluiten dat zijn de kosten niet. De aanschaf van een nieuwe mobiel juist wel. Gemiddeld kosten de populaire toestellen van nu rond de €900. Daarom vindt men het makkelijker om een abonnement af te sluiten.

Meer sim only vergelijken op Aanbiedingen.com?

Benieuwd naar de Youfone Sim only aanbieding? Klik dan op gebruik aanbieding je wordt dan doorverwezen naar de website van Youfone. Je kunt natuurlijk meerdere sim only vergelijken. Dan kun je direct uitrekenen of deze aanbieding de goedkoopste is.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − 4 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0