Youfone onbeperkt bellen en 5GB €13

vrouw die smartphone vasthoudYoufone onbeperkt bellen en 5GB €13 per maand. Dat is niet duur en vooral omdat u onbeperkt bellen en sms’en kunt. Iedere keer beltegoed opwaarderen is waarschijnlijk duurder. Smartphones zijn al duur in aanschaf daarom doen we er langer mee. En toegegeven een smartphone kan prima een aantal jaren voldoen. Dan is een sim only natuurlijk veel voordeliger. Daarom kunt u deze aanbieding van Youfone wel even bekijken.

Youfone onbeperkt bellen en 5GB €13 per maand

Is uw huidige abonnement te duur of loopt deze bijna af? Check dan Youfone onbeperkt bellen en 5GB data voor maar €13 per maand. Geen hoge belkosten meer en gewoon één en hetzelfde bedrag per maand betalen. Dat wil toch iedereen? Wel kunt u deze aanbieding van Youfone natuurlijk vergelijken met andere sim only aanbiedingen. Want het kan zo maar zijn dat een andere aanbieder toch een goedkopere sim only biedt. Consumenten mogen graag de prijzen vergelijken en waarom ook niet?

Sim only vergelijken voor de beste deal is alleen maar verstandig

We kunnen tegenwoordig de meeste vaste lasten vergelijken. Van het energiecontract tot aan een sim only contract. Dat kan op jaarbasis honderden euro’s schelen. Een sim only contract is bedoeld voor mensen die nog prima met hun toestel toe kunnen. En het is goedkoper dan een abonnement waarbij een smartphone afbetaald moet worden. Met Youfone verzekert u zich van het altijd betrouwbare KPN. Waarom? Omdat Youfone gebruik maakt van het netwerk van KPN.

Bellen binnen Nederland én Europa

Uw bundels zijn geldig in Nederland en in Europa. Dus daar heeft u geen omkijken naar. U kunt dus gerust op vakantie naar het thuisfront bellen zonder dat dit u extra kost. Wilt u uw huidige telefoonnummer graag houden? Dat kan want nummerbehoud is gratis bij Youfone. Als u eenmaal een bestelling heeft gedaan dan mag u uw simkaart binnen twee werkdagen verwachten. Dit duurt dus helemaal niet lang. En besluit u toch van de aanbieding af te zien na overgestapt te zijn? U heeft 14 dagen bedenktijd. Wel dient u als u nieuwe klant wordt van Youfone eenmalig de aansluitkosten te voldoen. Deze zijn €15 en worden verrekend via de eerste maandfactuur. Klik bovenaan deze pagina om meer informatie te vergaren over deze aanbieding.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien + 16 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0