Youfone Alles-in-1 vanaf €29,00 p/mnd (eerste 6 maanden)

Youfone.nl
Youfone Alles-in-1 vanaf €29,00 p/mnd (eerste 6 maanden)
Youfone Alles-in-1 vanaf €29,00 p/mnd (eerste 6 maanden)

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu daar we meer thuis zijn, gaan we automatisch activiteiten zoeken om de tijd te vullen. Velen van ons hebben bijvoorbeeld veel kunnen klussen, koken en zelfs oude hobbies weer opgepakt. Dan nog valt er veel tijd te vullen. Daarom is het goed om eens eindelijk een Alles-in-1 pakket aan te sluiten. Vergelijk de Alles-in-1 providers en kies de voordeligste uit. Youfone zal zeker niet ontbreken op de lijst van providers.  Je geniet Youfone Alles-in-1 vanaf €29,00 p/mnd (eerste 6 maanden) en daarna €49,00 voor de duur van het contract. Check even als deze te gekke thuisdeal voor je thuis geschikt is.

Youfone Alles in 1

Youfone Alles-in-1 vanaf €29,00 p/mnd (eerste 6 maanden)

Bij Youfone ben je terecht voor een heel goed Alles-in-1 pakket. Je hebt de garantie dat Internet, TV en Bellen jou betrouwbaar geleverd zal worden. Hoe ziet het Alles-in-1 pakket van Youfone eruit? Dit pakket bestaat uit:

  • TV & App – Je geniet van standaard 46 zenders ( waarvan 25 in HD), GRATIS FOX Sports 1, 7 dagen terugkijken (gratis), incl opnemen & pauzeren en incl. begin gemist;
  • Internet – Aansluiting op het betrouwbaar KPN-netwerk en internetsnelheden vanaf 50 Mbit/s, Gratis wifi-modem, Installatiehulp;
  • Bellen – Je mag bellen tegen een vast laag tarief. Geen stress om te hoge rekeningen.

Tv, Internet & Bellen van Youfone mag je abonneren voor slechts €29,00 ( de eerste 6 maanden) en daarna €49,00 per maand. Je krijgt dus premium kwaliteit voor een lage prijs!

TV & Internet van Youfone

Youfone is flexibel en dat merk jij als klant ook direct. Je mag van Youfone zelfs je eigen pakket samenstellen. Zo voorkom je dat je een heel (standaard)pakket kiest en uiteindelijk niet veel daarvan gebruikt. Stel je voor dat je geen echte prater bent en geen behoefte hebt aan vast bellen. Dan heb je dat in principe niet nodig. Je kan dat dan uitsluiten uit het Alles-in-1 pakket. Kies dan simpelweg voor Tv & Internet van Youfone. Hoe ziet de samenstelling van dit pakket eruit? Het pakket ziet er als volgt uit:

  • TV & App – Je geniet van standaard 46 zenders ( waarvan 25 in HD), GRATIS FOX Sports 1, 7 dagen terugkijken (gratis), incl opnemen & pauzeren en incl. begin gemist;
  • Internet – Aansluiting op het betrouwbaar KPN-netwerk en internetsnelheden vanaf 50 Mbit/s, Gratis wifi-modem, Installatiehulp.

Dit krijg je vanaf €28,00 per maand (de eerste 6 maanden) en daarna €48,00 per maand. Youfone werkt altijd met de voorkeuren van de klant.  Je geeft aan wat je wilt en er wordt samen met jou naar een pakket uitgekeken binnen de bestaande mogelijkheden.

Internet ONLY ook een optie

Heb je uitsluitend Internet nodig? Kies dan voor een Internet Only Youfone pakket. Ook dit pakket kent voordelen. Je betaalt ten eerste nu €0,- aansluitkosten. Daarnaast geniet je ook nog aansluiting op het betrouwbaar KPN-netwerk, internetsnelheden vanaf 30 Mbit/s, Gratis wifi-modem & Installatiehulp. De kosten voor een Internet Only aansluiting bedragen €20,- (de eerste 6 maanden) en daarna €30,- per maand.

Lees alles goed na op de site van Youfone en maak een keus. Twijfel je nog aan het voordeel van het gepresenteerde? Vergelijk dan op aanbiedingen.com de verschillende providers met elkaar. Maak gebruik van de internetvergelijker om te checken wie het voordeligst levert in jou buurt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien − vier =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0