Youfone 2 jaar Sim Only 6 GB data+onbeperkt min/sms vanaf €11,- per mnd

Youfone heeft een scherpe aanbieding bij een 2 jaar Sim Only abonnement gecreëerd. Speciaal voor u in elkaar gezet. U krijgt 6GB data + onbeperkt min/sms voor een bedrag van €11,- p/mnd. U mag het best kiezen, want deze deal is een heel goede onder de Sim Only contracten. Over Sim Only deals gesproken is Youfone zeker geen onbekende. Maar Youfone is inmiddels ook gaan groeien. Ze zijn namelijk een samenwerking aan gegaan met KPN, waarbij ze nu ook TV, internet en bellen kunnen aanbieden. Zoetjes aan begint Youfone de markt van Alles-in-1 abonnementen ook over te nemen. Youfone hand

Youfone Sim Only 6 GB data + onbeperkt min/sms vanaf €11,- per mnd

U ontvangt bij dit Sim Only contract van Youfone 6 GB aan dat en onbeperkt min/sms. Het bedrag van €11,- is een verlaging vanaf een hoger bedrag. Deze aanbieding is speciaal gecreëerd zodat u een extra scherpe aanbieding mag genieten via Youfone. Ook zijn er andere extra’s erbij gekomen. Eén daarvan is de extra keuzevrijheid voor wat de 4G-snelheid betreft. Als abonnee zal u kunnen kiezen vanaf een standaard van 25 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload.

Extra op extra’s bij Youfone

Wilt u toch nog eens iets erbij? Dan mag u drastisch verhogen naar de 4G+snelheid van 256 Mbit/s download en 150 Mbit/s upload. Natuurlijk gaat in dit geval een extra bij moeten betalen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om met een geactiveerd dataplafond kleinere databundels bij te kopen. Dit mag dus na het bereiken van het eerder gekochte dataplafond. Youfone heeft 250 MB en 500 MB toegevoegd aan de reeds bestaande databundels.

Algemene voorwaarden Youfone

De keus voor Youfone brengt voordelen mee waarvan u wel degelijk op de hoogte zal moeten zijn. Deze voordelen zijn:

  • Gratis nummerbehoud
  • Koppeling aan het betrouwbaar KPN-netwerk
  • Bundels zijn geldig in NL & EU
  • Bezorging van uw Sim binnen 2 werkdagen
  • Bedenktijd van 14 dagen
  • Eénmalige aansluitkosten van €15,-

Dit pakket van voordelen zult u niet gauw bij een andere telecom bedrijf vinden. Deze hebben natuurlijk hun eigen contracten en andere voordelen, maar Youfone probeert altijd de concurrentie een stap voor te zijn. Bekijk dit aanbod goed of één van  de andere Youfone SUPERDEALS en kies voor besparen op uw belcontract.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0