You you Youfone tv en glasvezel internet vanaf €28

Youfone.nl
You you Youfone tv en glasvezel internet vanaf €28
You you Youfone tv en glasvezel internet vanaf €28

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

You you Youfone tv en glasvezel internet vanaf €28 en nu tijdelijk geen aansluitkosten betalen. Dus ben jij op zoek naar een nieuw abonnement voor internet en tv waarbij je gebruik maakt van glasvezel internet? Dan moet je bij Youfone zijn. Vooral omdat er tijdelijk geen aansluitkosten worden gevraagd. De eerste zes maanden betaal je dan maar slechts €28 en erna €53 per maand.

You you Youfone tv en glasvezel internet vanaf €28 per maand

Met Youfone zit je nooit met traag internet omdat glasvezel internet al sneller dan het reguliere internet is. En je surft en belt via het KPN netwerk. En daarbij kun je ook gebruik maken van de interactieve app van KPN. Ben je onderweg dan kun je dus ook tv kijken op je telefoon. Lekker handig en ideaal. Standaard heb je toegang tot 43 tv zenders en daarvan zijn er 27 in HD. Ook leuk om te weten: Je kunt als sportliefhebber gratis Fox Sports 1 bekijken. Dus ga jij voor You You Youfone tv en glasvezel internet vanaf €28 per maand?

TV programma’s opnemen en terugkijken

Ook programma’s die je eventueel gemist hebt zijn tot een week terug te kijken. Begin gemist is ook een handige feature. Stap je later dan normaal binnen en is je favoriete programma al gestart? Dan kun je dus gewoon op begin gemist klikken. En het opnemen van films en series doe je uiteraard met opnemen. Dat kun je bewaren tot een jaar na opname. Ideaal als je dat later wilt terug kijken.

Altijd betrouwbaar internet van KPN tot jouw beschikking

Afhankelijk van je adres kun je zien wat de snelheid is van het internet op jouw adres. De standaard snelheid van glasvezel is al snel, maar je kunt zelfs tot 500 Mbit per seconde aan snelheid bereiken. Dit hangt wel weer af van het type abonnement dat je kiest. Daarnaast krijg je natuurlijk een Gratis Wifi modem in bruikleen. De installatie daarvan is vrij gemakkelijk, maar als je er zelf niet uitkomt kun je ook nog kiezen voor installatie door een monteur. Dit is overigens ook gratis.

Aanbiedingen.com heeft de link naar You you Youfone tv en glasvezel internet al geplaatst. Klik dan even op bekijk nu en wij brengen je direct naar de website van Youfone. Daar kun je de geboden abonnementen van Youfone bekijken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 + 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0