Wintersport vieren in Canada?

wintersport canada sneeuwWie wil er nu niet Wintersport vieren in Canada? Als u deze reis boekt met Oad dan vertoeft u 9 dagen in het winterse Canada. Vliegt u op de volgende dagen? Dus op 2 januari, 5 januari en 7 januari dan ontvangt u €50 korting per persoon. Op 7 januari vliegen bijvoorbeeld kost u €1079 per persoon. U verblijft er in Jasper Marmot Lodge. 

Wintersport vieren in Canada

Marmot Lodge is omgeven door een prachtig dennenbos daar waant u zich in heus winters landschap. In Marmot Lodge kunt na een heerlijke dag skiën heerlijk toeven in de jacuzzi of Sauna. Een weldaad voor uw spieren na een dag lang op de skies te hebben gestaan. De omgeving van Jasper National park wordt al jaren bezocht door wintersportliefhebbers. Het is gelegen ten westen van Alberta en is onderdeel van de Rocky Mountains. U zult er ook vele valleien tegenkomen.

Geniet van indrukwekkende gletsjers en valleien

En die hebben wij natuurlijk niet in Nederland, of denk aan gletsjers en rivieren. Werkelijk indrukwekkend om mee te maken. Het authentieke dorp waar uw hotel gelegen is heeft vele winkeltjes en restaurants. U hoeft zich hier dus niet te vervelen. Canada is in ieder seizoen natuurlijk mooi. Maar in de winter heeft het een magische uitstraling. Dus wilde u altijd nog eens een bezoek brengen aan Canada? Ga dan wintersport vieren in Canada. U kunt er tevens een auto huren om de omgeving zelf te verkennen. U kunt dan uit verschillende arrangementen kiezen. En u krijgt een auto die geschikt is voor het winterse landschap. Dit kunt u ook via OAD regelen.

Kerst of Oud en Nieuw vieren in Marmot Lodge

Mits dit nog beschikbaar is kunt u ook uw wintersport in Canada boeken rond de kerstdagen. Dan weet u zeker dat u echt geniet van een witte kerst. Of vier er Oud&Nieuw en ga skiënd het nieuwe jaar in. Als u bovenaan deze pagina op de link klikt dan brengt Aanbiedingen.com u naar de website van OAD toe. U kunt daar uw Wintersport in Canada plannen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf + twintig =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0