Windvoordeel €40 korting bij Pure Energie

Windvoordeel 240 korting bij Pure EnergieEen windvoordeel €40 korting bij Pure Energie 1 jaar vast. Verzekerd zijn van 100% opgewekte duurzame energie? Dan kan deze energieleverancier iets voor u zijn. U krijgt wind en zonne-energie geleverd vanaf bronnen die in Nederland staan. Dan weet u dat uw bijdrage van het verduurzamen van het milieu goed zit. Met het gebruik van duurzame energie beperken we de CO2 uitstoot enorm. Duurzame bronnen zijn immers altijd beter dan fossiele bronnen. En laatstgenoemde raken ook uitgeput en de zon en de wind niet.

Windvoordeel €40 korting bij Pure Energie

Pure Energie verkoopt alleen groene energie dat zelf opgewekt is. De balans blijft zo behouden. Wat er opgewekt wordt gaat er uit aan levering. Zo mag een nieuwe klant kiezen uit verschillende windmolens op de kaart. Dit kan een lokale windmolen vlakbij zijn maar ook gerust aan de andere kant van Nederland. Het tarief van Pure Energie is transparant en scherp. Dus ook al lijkt de korting heel weinig het gaat om het uiteindelijke voorschotbedrag.

Wilt u ook duurzamer gaan consumeren?

Staat dit u wel aan dan kunt u de aanbieding overwegen en doornemen. Deze duurzame energieleverancier belooft thans dat 10% van hun winst naar goede doelen gaat. De overige 90% wordt weer gebruikt om nieuwe duurzame projecten te ontwikkelen. Bekijken we het stroometiket dan zien we dat 99.6% afkomstig van windenergie is en de overige 0.4% van de zon. Honderd procent duurzaam in eigen land dus. Er zijn u al 80.000 huishoudens voorgegaan die groene stroom geleverd krijgen van Pure Energie.

Meer verduurzamen begint thuis

Duurzaam consumeren kan op meerdere vlakken. Dit doen we door de auto minder vaak te pakken. En ons afval te scheiden. Ook de mate waarin we boodschappen doen kan het milieu ontzien. Eet eens wat minder vlees en in plaats daarvan meer groente. Nederland kent veel duurzame energieleveranciers. Wilt u meer energie aanbiedingen bekijken? Bekijk deze dan op Aanbiedingen.com.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien − acht =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0