Win € 100,- vouchers bij inschrijving LEGO Life

Bent u een fan van het LEGO-concept? Of heeft u kinderen die interesse tonen in LEGO? Dan is het raadzaam om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. Daarvoor is er het LEGO Life Magazine! Dit blad biedt uren aan speel- en leesplezier voor uw kroost in de leeftijd tussen 5 en 9 jaar oud. Uw kinderen leren dan op een ontspannen, leuke manier LEGO kennen. U haalt onder andere informatie over attracties waaronder LEGO House, LEGOLAND Parks en de LEGOLAND Discovery Centers. Genoeg informatie om uit te halen dus. Lijkt dat u iets? Win € 100,- vouchers bij inschrijving voor LEGO Life Magazine. Er zijn er drie te winnen, dus registereer vandaag nog en stel uw kansen vandaag nog veilig.  LEGO

Win € 100,- vouchers bij inschrijving LEGO Life

LEGO Life Magazine heeft gegarandeerd veel leuks voor kinderen tussen 5 en 9 jaar oud. Ze kunnen zich uren vermaken met de strips, activiteiten , posters en veel meer. Wilt u dat de kinderen dit meemaken? Of wilt u zelfs stilletjes nog even in kijken? Doe het dan GRATIS! U kunt zich gratis inschrijven voor het GRATIS LEGO Life Magazine. Na inschrijving krijgt u dit blad vier(4) keer tot aan huis geleverd. Gaat zich voor de eerste keer inschrijven? Dan maakt u als nieuwe abonnee automatisch kans op het winnen van één van de 3 geschenkbonnen t.w.v. € 100,-. Deze geschenkbonnen mag u verzilveren op shop.lego.com. Stelt u zich voor hoeveel u daarvoor kunt halen online!

LEGO garanties

Lego houdt het altijd leuk, maar grapt niet met de producten die ze leveren. Vandaar dat ze u zonder te twijfelen voorzien van de officiële LEGO garantie. Daaronder mag u verstaan:

  • Gratis bezorging bij een bestelwaarde van tenminste € 55,- aan LEGO producten ( het hele jaar door!);
  • Punten die verdiend worden bij ELKE aankoop en speciale aanbiedingen die gelden voor leden;
  • Zitten er minder stenen in het pakket dan aangegeven? Of mist u de instructies? Maak het kenbaar en het wordt bezorgd.

Meldt u zich dus vandaag nog aan voor uw GRATIS LEGO Life Magazine.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0