Wilt u een nieuwe E-Bike? Vraag de GRATIS brochure Stella Fietsen aan!

Bent u al bekend met Stella? Nog niet? Snel even kennis maken dan. Stella verkoopt de beste elektrische fietsen van Nederland. Deze opmerking is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Stella heeft diverse keren de prijs voor beste elektrische fietsen in de wacht mogen slepen. Ook heeft Plus Magazine in de E-Bike Test Stella met 5 sterren gekozen tot Groepswinnaar. Zo hebben ze nog vele bekroningen gekregen voor de uitstekende kwaliteit fietsen die ze verkopen. Stella Verrast iedereen, omdat ze altijd boven de standaard stijgen.  Stella Bikes

Laagste prijs/kwaliteit verhouding

Stella werkt altijd volgens hoge standaarden. Alle fietsen worden vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen. In het assortiment komt u merken tegen zoals Axa, Samsung, Hesling en Shimano. Stella geeft u daarnaast ook nog de garantie op de beste prijs. Er wordt niet gewerkt met tussenschakels (dealernertwerk), waardoor er geen extra kosten zijn. Het effect van deze procedure is dat u de fietsen krijgt tegen heel scherpe prijzen. Heeft u interesse en laat zo een fiets bestellen? Dan krijgt u deze van Stella helemaal GRATIS tot aan huis geleverd. Geen bezorgkosten dus!

Stella zet kwaliteitsproduct neer

Stella laat het niet aan een toeval over om een goed product aan u te leveren. Vandaar dat de elektrische fietsen zelf ontwikkelt en geassembleerd worden in Nederland. Het assemblageproces wordt voor elke fiets gedaan in de speciale E-Bike Testcenters die landelijk geplaatst zijn. U weet dan dat de E-Bikes afkomstig van de assemblagelijnen 100% vakkundig worden gemonteerd. Niets minder dan Echte Hollandse kwaliteit bij Stella.

Gratis proefrit en service tot aan huis

Wilt u weten hoe het aanvoelt om een E-Bike te rijden? Vraag dan via Stella een vrijblijvende proefrit aan. Kies het gewenste model E-Bike uit en test het uit in uw eigen vertrouwde omgeving. U mag zich ook begeven naar één van de E-Bike Testcenters om de verschillende modellen E-Bikes uit te testen. Door de bekende service en andere tevreden klanten heeft Stella naam gemaakt. U kunt straks ook uw uitgesproken mening geven na de service en kwaliteit ervaren te hebben. Het serviceteam van Stella rijdt door heel Nederland om hun  diensten te verlenen. Heeft u een nieuwe E-Bike gekocht via Stella? Dan is de eerste servicebeurt HELEMAAL gratis. Ook de voorrijkosten betaalt u niet!

Gratis brochure Stella Fietsen

Wilt u zo een E-Bike bezitten? Laat u dan beter informeren over alles dat te maken heeft met de elektrische fietsen. Vraag dan een GRATIS Brochure aan van Stella en krijg deze digitaal brochure per direct toegestuurd. Daags daarna mag u de gratis brochure dan ook per post tegemoet zien. In de brochure kunt u naast informatie over de elektrische fietsen ook de actuele prijzen bekijken. Laat u insprireren door ruim 40 pagina’s aan informatie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × 4 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0