Whirlpool mobiele airco €359

Whirlpool mobiele airco €359
Whirlpool mobiele airco €359

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Met de hittegolven van nu is een mobiele airco wel zo fijn in huis. Of dit nu in de woonkamer of slaapkamer is. Deze airco kan ook verwarmen mocht dat nodig zijn. Maar het meest handig is dat deze woonruimten kan verkoelen. Omdat de Whirlpool mobiele airco verreden kan worden kun je hem overal plaatsen. Het geluidsniveau is 64 Decibel en werkt het apparaat met een afstandsbediening. De Whirlpool mobiele airco voor €359 kopen bij Bol.com? Klik dan op bekijken en bestel deze snel.

Whirlpool mobiele airco €359 te koop bij Bol.com

De Whirlpool mobiele airco is geschikt voor ruimten tot en met 30 m2. Nu is het wel zo dat een mobiele airco meer lawaai produceert dan een split unit airconditioner. Maar handig? Dat is het zeker. Zodra het erg warm wordt buiten dan zal de warmte onverhoopt ook binnen blijven hangen. Met een airco kun je de ergste warmte verdrijven. Vooral ook als je slaapt is warmte rondom niet fijn. Verkoel de kamer dan ook met het gebruik van een airco. Je kunt deze een uur van tevoren aanzetten zodat de kamer goed koel wordt.

Overal neer te zetten verkoel slaapkamer of woonkamer

Een mobiele airco neemt ook weinig ruimte in, je kunt deze gerust vlakbij een raam zetten. Dankzij een afvoerslang wordt de warmte naar buiten verdreven. Het energielabel A zorgt ervoor dat het apparaat minder stroom verbruikt. Nu weegt een mobiele airco wel wat dus wanneer je deze een verdieping hoger wilt tillen kun je dat het beste met zijn tweetjes doen. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig leuke aanbiedingen en daarom brengen we graag deze airco onder je aandacht. Dit is natuurlijk ook met het oog op de verwachte warme dagen deze zomer.

Wil je deze mobiele airco bestellen? Klik dan op bekijken en Aanbiedingen.com zorgt ervoor dat je op de juiste bestelpagina terecht komt. Wil je liever nog even verder kijken? Dat kan ook.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien + 7 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0