Wegwerp mondkapjes 50 stuks €9,45

Wegwerp mondkapjes 50 stuks €9,45
Wegwerp mondkapjes 50 stuks €9,45

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Mondkapjes nodig omdat je vaak met het openbaar vervoer reist of gewoon omdat je ze in huis wilt hebben? Bij Bol.com 3 laags wegwerp mondkapjes 50 stuks €9,45. Deze mondkapjes zijn niet medisch dus voor iedere consument te gebruiken. De overheid heeft hiervoor richtlijnen opgesteld en draagt men op om vooral de wegwerp variant aan te schaffen. Of natuurlijk de wasbare variant.

Wegwerp mondkapjes 50 stuks €9,45

De wegwerp mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik dus als je weer thuis bent of op bestemming dan kun je ze weggooien in de prullenbak. Het is dan ook aan te raden om ze direct weg te gooien na gebruik. Je weet immers nooit wat je precies hebt aangeraakt en dus wat er aan bacteriën of virussen op het mondkapje zitten. Vind je een wasbaar mondkapje beter? Dan kun je deze natuurlijk ook kopen bij Bol.com. In een doos wegwerp mondkapjes zitten 50 stuks.

Houd je ten alle tijden aan de hygiëne maatregelen rondom Covid-19

Een mondkapje zal je niet beschermen tegen het Corona virus maar is een goed middel om anderen om je heen te beschermen. Het geldt natuurlijk nog steeds dat wanneer je koorts hebt, of verkoudheidsklachten dat je binnen blijft. Niezen gebeurt nog steeds in de elleboog. Hiermee beperk je de eventuele verspreiding van het virus. Nu het vakantie tijd is zullen er minder mensen het openbaar vervoer nemen. Als jij degene bent die wel dagelijks met het openbaar vervoer reizen moet dan kun je deze wegwerp mondkapjes bestellen. Het is in ieder geval altijd handig om ze in huis te hebben.

Wil je de mondkapjes bestellen bij Bol.com? Klik dan gewoon op bekijken. Aanbiedingen.com heeft de link daar al voor je aangemaakt. Als je op bekijken klikt wordt je direct naar de pagina waarop de mondkapjes verkocht worden doorgestuurd.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 1 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0