VerlopenWeekend Flashsale Spartoo(NL)-10% extra korting

Weekend Flashsale Spartoo(NL)-10% extra korting
Weekend Flashsale Spartoo(NL)-10% extra korting

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De weekend flashsale bij Spartoo(NL) met 10% extra korting op verschillende merken is gestart. Wij van aanbiedingen.com vinden wel dat u nota mag nemen van deze flashsale vanwege de voordelen. Heeft u de afgelopen periode wat ruimte gemaakt in uw klerenkast? Of ben je juist een beetje gaan groeien of gaan afslanken? Dan wordt het tijd om andere kleding en/of accessoires aan te schaffen. Spartoo(NL) is altijd bereid je een handje daarbij te helpen en hebben meer dan genoeg op voorraad om aan de vrag te voldoen. Lees even mee wat de flashsale van dit weekend inhoudt. 

Spartoo flash

Weekend Flashsale Spartoo(NL)-10% extra korting

Dit weekend, dus tot en met 26 juli 2020 heeft Spartoo een heel leuke flashsale lopen op tal van populaire merken. Shop op de merken GBB, Skechers, Gabor, Lee, David Jones, Pepe Jeans, en Les Tropéziennes en haal je eigen EXTRA voordeel uit. Wat houdt deze specifieke flashsale in? De flashsale van dit weekend houdt in dat je op de eerder genoemde merken tot en met zondag aanstaande een 10% EXTRA korting zal genieten bij online inkopen via Spartoo(NL). Wel zal je de voorwaarden even moeten doornemen die zijn verbonden aan deze flashsale. Eentje daarvan is dat deze actie niet geldig is op artikelen die afkomstig zijn van marketplace partners van Spartoo(NL).

Gebruik de promotiecode voor de korting

Om in aanmerking te komen voor de korting van dit weekend heeft Spartoo(NL) wel een speciale promotiecode beschikbaar gesteld. Bij het online bestellen en afronden ( betalen) dient de code ‘SALE736’ gebruikt te worden. Met het gebruiken van deze code op items van de eerder aangehaalde items verzekerd zich van de 10% EXTRA korting.

Spartoo(NL) staat bekend als dé zaak die zorgt voor FASHION VAN TOP TOT TEEN. Bekijk daarom steevast het assortiment en verras jezelf, je moeder, vader, geliefde, vriend, vriendin of je kinderen. Voor elke leeftijdsgroep is er meer dan voldoende te halen tegen een scherpe kortingsprijs. Aanbiedingen.com geeft graag de sales weer die bij Spartoo(NL) gaande zijn. Check het!

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0