Wat kun je allemaal met je iPhone doen?

0 Comments
Wat kun je allemaal met je iphone

Gebruikers en vooral fans zijn weg van hun iPhone omdat het handige functies heeft. Maar welke functies zijn dat en hoe handig zijn ze? Zo zijn er een aantal zeer handige apps die van pas kunnen komen in bepaalde situaties. Stel je bent romantisch met je geliefde in Parijs. Slenteren door de lange straten en ondertussen een cafe latte doen op één van de terrasjes. Na de korte onderbreking slenteren jullie verder, en komen aan bij een hip restaurant. Hier pauzeren jullie langer en besluiten een hapje te gaan eten.

Kaarten app slaat locatie van de auto op

Na het dineren besluiten jullie weer terug te gaan naar de auto. Maar nu blijkt dat jullie niet meer weten waar jullie precies zijn. Dan is de app kaarten heel handig, want deze slaat de locatie van jullie geparkeerde auto op. Mits deze natuurlijk verbonden is geweest met bluetooth. Zo ben je nooit meer je auto kwijt. Het scheelt je heel veel ergernis en een hele zoektocht.

Check het actuele weerbericht op jouw iPhone

De weer app van iPhone is ook heel handig, want je kunt instant het weer checken, en vooruit kijken om te zien of er ook regen aankomt. Zorg daarbij wel dat je de locatiefunctie op aan hebt staan, anders is het niet zichtbaar. Wil je vervolgens weten of het weer op je aanstaande vakantieadres goed is? Ook die locatie kun je checken. Vul gewoon een desbetreffende stad in en de app toont jou het actuele weerbericht.

Altijd jouw persoonlijke assistent bij de hand: Siri

Apple heeft Siri en Siri is jouw persoonlijke management assistent. Vraag Siri waar het dichtstbijzijnde tankstation is en Siri vindt het. Vraag Siri jouw vader te bellen en Siri belt jouw vader. Siri antwoord op commando’s en vragen. Je kunt Siri zelfs hele grappige vragen stellen, en Siri antwoord erop. Siri kan tevens een beller aankondigen, hij spreekt dan uit wie jou belt.

Online opslag dankzij iCloud

Dankzij iCloud kun je alle Apple apparaten met elkaar verbinden. Zo kun je gemaakte foto’s opslaan in de iCloud. Wat ook handig is de opslag van je apps. Download je een app op de iPhone, dan verschijnt deze ook op jouw iPad.

Elke keer als Apple een software update uitvoert, komen er nieuwe features bij. In de app tips wordt dan aangegeven welke features dat precies zijn.

Gezondheid app van Apple

De gezondheid app is handig om jouw medische gegevens in op te slaan. Mocht het onverhoopt gebeuren en u raakt betrokken bij een ongeluk, dan kunnen hulpverleners snel uw medische gegevens raadplegen. U kunt contactpersonen instellen, maar ook allergieën invullen. Dit is vooral handig voor het medische personeel wanneer u het zelf niet kunt aangeven. Uw contactpersoon kan gebeld worden in geval van een ongeluk.

Niet storen om ongelukken te voorkomen

Meest recent is de upgrade van Apple in iOS naar Niet storen tijdens het autorijden. Hier hebben wij eerder een artikel over geschreven. Wat ook heel handig is van Apple, is dat je iMessage kunt synchroniseren met iCloud. Zo ontvang je berichten op je iPhone maar ook op de Mac of iPad. Apple zit niet stil en gebruikers kunnen tegenwoordig live foto’s maken tijdens hun Facetime gesprek.

iPhones vergelijken met Aanbiedingen.com

De iPhone is een ideaal verlengstuk van de gebruiker. Bent u enthousiast geworden naar de iPhone? Vergelijk met onze Telecomvergelijker alle iPhones. Ze zijn er in verschillende modellen groot of klein. De nieuwste Apple iPhone X heeft u al voor gemiddeld €50 per maand. Let wel op dat een iPhone bij een abonnement een lening op afstand is. U leent namelijk geld voor uw iPhone.