Waarom easyEnergy.com als energieleverancier?

EasyEnergy.com is ook een speler op de bloeiende, duurzame energiemarkt. Deze leveren u energie voor de échte inkoopprijs. Hoe is dat mogelijk vraagt u zich vast af? EasyEnergykoopt net als de andere energiebedrijven ook in op de beurs. Daarna wordt meestal de winst op geplaatst en doorverkocht aan de consument. Daar verchilt easyEnergy in. Ze werken recht toe, recht aan. De inkoopprijs wordt 1-op -1 doorgegeven aan u. Wordt er dan geen winst gemaakt door deze leverancier? Winst kan het niet genoemd worden, maar er komt wel een bedrag van €5,- maandelijks erbij(per aansluiting). Dat is om het geheel draaiende te houden.

Voor altijd goedkope energie afnemen

U kunt voor zolang u dat zelf wilt altijd energie tegen de inkoopprijs afnemen bij easyEnergy. U betaalt slechts de maandelijkse vaste leveringskosten van €5,- per aansluiting en u heeft dé goedkoopste energie. Het kan dus ook zonder winstopslag! Goedkope gas en Groene stroom  wordt op deze manier dus blijvend geleverd en is overstappen in principe NOOIT meer nodig.

Heeft u een slimme meter? Hoe werkt dat met easyEnergy?

Er wordt steeds gesproken over de werkelijk geldende inkoopprijs. Hoe speelt easyEnergy daarop in? Stel dat u een slimme meter in huis heeft, easyEnergy gebruikt dit dan om uw verbruik op dat moment te koppelen aan de geldende inkoopprijs. Men stelt dat voor groene stroom ieder uur vast en gas iedere dag. Noemt u een andere leverancier die dit doet. Precies! easyEnergy is de enige. Uw slimme meter wordt optimaal gebruikt en PROFITEERT u ook nog van de exacte inkoopprijs. Dit is dus geen aanbieding, maar pure realiteit. U betaalt gewoon constant de laagste prijs in tegenstelling tot de lokkers met hun tijdelijke aanbiedingen.

Hoe voordelig bent u uiteindelijk uit met easyEnergy?

Dat gaat u zelf snel en simpel kunnen berekenen. Op basis van het aantal inwoners/ het adres wordt er een berekening gemaakt. de online rekentool zorgt daarvoor. U krijgt dan een gemiddeld bedrag dat ook uw uiteindelijke jaarnota kan zijn. Volgens cijfers zijn de besparingen gemniddeld ongeveer €150,- . Het voordeel ziet u dus niet in welkomstbonussen of aanmeldcadeaus, maar gewoon puur in uw zak.

Overstappen naar easyEnergy

Als u overstapt naar deze leverancier weet u dat geagrandeerd 100% groene stroom krijgt met daaraan gekoppelde prijzen tot op het uur. De overstap wordt daarnaast ook geregeld voor u conform de geldende regels. Stap over en ervaar hoe het is om écht de inkoopprijs te betalen voor stroom. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig + tien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0