Voorjaars brievenbusbloemen versturen €13,95

voorjaars boeketWilt u graag een voorjaarsboeket bloemen versturen aan iemand? Voorjaars brievenbusbloemen versturen €13,95. De bloemen passen gewoon door de brievenbus dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Dat is natuurlijk een leuke verrassing om een bosje bloemen te vinden in de bus. Het is een speciaal boeketje met gemende voorjaarsbloemen. Maak het cadeau persoonlijk met een wenskaart erbij.

Voorjaars brievenbusbloemen versturen €13,95

Zo kunt u in de wenskaart uw wensen beschrijven. Waarom de ontvanger dit boeketje heeft gekregen. De lengte van de bloemen zijn 32 cm. De bloemen zijn direct van de kweker afkomstig en dus gegarandeerd vers. Er wordt ook bloemenvoeding bijgevoegd zodat u weet dat de bloemen goed verzorgd zijn. De voorjaarsbrievenbusbloemen versturen zijn €13,95 maar exclusief verzendkosten van €2,95. Tien jaar terug was het nog niet denkbaar om een boeket bloemen per post te versturen.

Zeg het met bloemen

Bloemen zeggen meer dan woorden zeggen ze wel. En met dit voorjaars brievenbus boeket zegt u dat u van de ontvanger houdt, of blij bent met deze persoon. En een boeketje bloemen staat altijd fris en vrolijk zo op de tafel. U kunt uw eigen cadeau samenstellen, en bestelt u voor 23:00? Dan krijgt de ontvanger het pakket de dag erna in huis. Wilt u liever een ander boeket bezorgen? Kies dan bijvoorbeeld voor tulpen, rozen of een leuke kamerplant.

Negen dagen versgarantie

De bloemen staan minstens 9 dagen vers in de vaas. Die garantie biedt bloompost. Staan ze korter dan de beloofde 9 dagen? Dan stuurt Bloompost u gewoon een nieuw boeketje. Goede service toch? Ze worden op een bijzondere manier verpakt in gepatenteerde folie, die weer voorzien zijn van kleine gaatjes. Dit proces zorgt ervoor dat de bloemen tijdens het transport voorzien zijn van voldoende water. Dus wilt u iemand voorjaarsbrievenbusbloemen cadeau doen? Ga dan snel naar de website van Bloompost.nl en bestel snel het boeketje. Aanbiedingen.com heeft het u makkelijker gemaakt door de link hierboven alvast te plaatsen. Eenmaal daarop geklikt komt u op de juiste pagina terecht.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × twee =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0