Voordelig kamperen bij de De Achterste Hoef

Het is goed om af en toe wat buitenlucht te pakken. En als het even kan te midden van een stukje natuur. lekker kamperen. dat is natuurlijk mogelijk op verschillende plekken binnen Nederland. Zo ook bij het recreatiepark die de naam ” De Achterste Hoef” draagt. Het is mogelijk om gemoedelijk langs het water te kamperen en te genieten van een stukje luxe en comfort. Kamperen De Achterste Hoef

Kamperen en genieten van luxe & comfort

De Achterste Hoef is een plek waar u kunt genieten van de natuur. Echt heerlijk kamperen langs het water en genieten van talloze avontuurtjes. In feite is dit het geschikste uitje voor het gezin. Een recreatiepark dat wacht op u en uw gezin om ontdekt te worden. Het wordt gewoon luxe kamperen met gemakken zoals privé sanitair, rust en comfort. Heeft u geen eigen kampermiddel? Dan bestaat de mogelijkheid er dan om te huren. Geen nood dus als u geen kampeermiddelen heeft of die bent vergeten.

Faciliteiten op vijf sterren niveau

Het recreatiepark te Brabant heeft een vijf sterren status verkregen door de uitgebreide  faciliteiten. daaronder mag u begrijpen onder andere: een indoorspeeltuin, overdekt binnenzwembad, waterglijbaan, verwarmde sanitairgebouwen en gratis WiFi. Daarnaast ook nog speciaal voor de minder valide sanitairvoorzieningen om het hun makkelijk te maken. Genoeg om de status van de vijf sterren te verwerven dus. Wilt u in beweging blijven? Er zijn faciliteiten zoals een adventure Minigolfbaan, pannakooien, voetbal/sportveld, een groot multicourt en een jeu des boules baan. Lekker fit blijven! Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijftien − 12 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0