Voordelig Bellen, Internet & TV via Oxxio!

Oxxio.nl
Voordelig Bellen, Internet & TV via Oxxio!
Voordelig Bellen, Internet & TV via Oxxio!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Tijd voor alles onder één dak qua diensten? Het is misschien tijd voor voordelig Bellen, Internet & TV via Oxxio! Ga nú wel voor de uitdaging om te besparen op de vaste lasten, want deze trekken toch aardig van het budget. Oxxio heeft een mooi aanbod voor jullie en wenst dat te delen. Bij de overstap ga je zeker genieten van verschillende voordelen. Deze zullen zeker belicht worden. Gaan we starten met een toetsing (vergelijking)?

Oxxio internet en bellen

Voordelig Bellen, Internet & TV via Oxxio!

Ga in zee met Oxxio en kies voor voordelig Internet, TV & Bellen. Je geniet ten eerste zeer scherpe tarieven per maand. Daarnaast is de service gegarandeerd. KPN (het kwaliteitsnetwerk) staat garant voor een snelle en bovenal stabiele verbinding. ook krijg je standaard FOX Sports 1 in het pakket mee. Op dit moment ben je vast wel een beetje nieuwsgierig naar wat jij zou betalen.

 

Wil je dat weten? Prima, dan doen. Oxxio heeft een rekenmachine die helpt bij het berekenen van jouw deal. Hoe geschiedt dat? Oxxio maakt en berekening op basis van informatie die jij gaat invoeren. De vereiste informtie houdt in: jouw postcode + huisnummer, je huidige aanbieder en je kan ook aanvinken als je energieklant bent bij Oxxio. Dan kan je ook in aanmerking komen voor en extra verrassing( het Combivoordeel). Bij een overstap betaal je de eerste 6 maanden voor Internet, TV & Bellen vanaf €28,45 en daarna vanaf €48,45 p/mnd.

Combivoordeel voor Oxxio energieklanten

Klanten die reeds energie afnemen bij Oxxio en besluiten over te stappen naar Bellen, Internet & TV of delen daarvan, kunnen profiteren van het Combivoordeel. Het Combivoordeel houdt in dat jij als klant elke maand kan kiezen uit €2,50 extra korting, een Gratis pakket opnemen of een Gratis Plus Pakket. Bekijk deze deal dus nader en vergelijk het met de andere soortgelijke deals.

Oxxio voordeel

Oxxio regelt alles snel en simpel

Oxxio probeert steeds de aangeboden service te verbeteren. Transparantie staat daarbij hoog in het vaandel. Je kan altijd zorgeloos overstappen en Oxxio geeft ook nog de (wettelijke) 14 dagen bedenktijd. Verwacht verder géén verborgen kosten, want Oxxio doet dat niet. Alles blijft transparant!

Heb je vragen? Dan worden die supersnel beantwoordt door de crewmembers via de live chat ( tot 20:00 u) of telefonisch ( tot 18:00). Twijfel niet en probeer eens iets nieuws, samen met Oxxio!

Aanbiedingen.com helpt graag bij het besparen op veel, bezoek daarom deze site dagelijks om op de hoogte te blijven van alle relevante aanbiedingen en koopjes.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 2 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0