Voordeeldrogisterij stunt met prijzen tijdens het ruimen van het Magazijn!

Voordeeldrogisterij is de dogisterij die u A-merken aanbiedt op het gebied van gezondheid, verzorging en schoonmaak. De scherpte van de prijzen is top. Kan niet anders. Voordeeldrogisterij koopt groot in en is dus in staat om zeer royale korting te geven. Het mag u dus niet vreemd overekomen als u ziet dat u op een top merk tot wel 70% korting krijgt.  Daarnaast mag u ook nog elke week uitkijken naar de kortingsacties en dagaanbiedingen bij Voordeeldrogisterij. Niet te lang wachten, want bij Voordeeldrogisterij geldt OP =OP. Deze aanbieding gaan ALTIJD hard! Van de week is het weer zo ver. Dit keer moet er ruimte gemaakt worden in het magazijn. De overtollige goederen moeten weg. Voordeeldrogisterij gaat stunten met de prijzen!

Voordeeldrogisterij stunt met prijzen  om het magazijn te ruimen

Het magazijn van Voordeeldrogisterij moet geledigd worden. Er zijn een paar producten die in de aanbieding geplaatst zijn en mogelijk op uw verlanglijstje staan. Gaat u het rijtje na en haal uw voordeel eruit. Goederen die worden aangeboden tijdens de Sale zijn:

  • Bio Vital Paardenbalsem krijgt u voor €3,95 (500 ml)
  • Militaire LED zaklamp is afgeprijsd  naar €6,95 ( voorheen €19,95)
  • Pampers Baby Dry luiers  krijgt u 3 voor €8,95 per pak (Maat 6)
  • De Hetelucht Frietuse Airfryer XL -vetarm zit in de aanbieding voor slechts €49,95
  • Waterflosser apparaat is afgeprijsd van €29,95 naar €9,95

En dan nog de grote verrassing van deze SALE: de Cyclone zakloze stofzuiger die u teghen de SUPER prijs van €89,95 krijgt + GRATIS verzending! Voordeliger kan het dus niet! Aanbiedingen.com,beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × een =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0