Vodafone Mobiel, goede deals op modellen Samsung toestellen

Vodafone Mobiel staat voor goede mobiele communicatie. Om goed mobiel te communiceren gaat u zich moeten aansluiten aan een goed netwerk. Dat is het eerste en ten tweede gaat u natuurlijk ook een goed toestel moeten hebben. Vodafone Mobiel zorgt voor beiden. Kort en zakelijk. U sluit een contract en heeft keus uit een aantal toestellen van heel goede kwaliteit. In deze gaat het om Mid Range en High End toestellen van Samsung. Deze kunt u per abonnement nemen tegen heel scherpe tarieven per maand. Vodafone heeft een paar toestellen die de komende periode voor heel attractieve maandtarieven aangeboden worden. Lees me en kies dus uit.

Samsung promoties bij Vodafone Mobiel

Van tijd tot tijd is het wel nodig om uw mobiel te vervangen, gewoon om niet achter te lopen op de laatste technologie. Bij Vodafone krijgt u dan de kans om een goed contract af te sluiten en ook nog een Samsung toestel te nemen voor een zeer laag tarief per maand. Elke maand zijn er tal van aanbiedingen op contract/toestellen combo’s bij Vodafone. Het kan een inruilactie zijn waarbij het oud toestel wordt opgekocht of een  actie op een nieuw uitgekomen model? Er zijn genoeg modellen van Samsung waaruit u kan kiezen. Samsung Galaxy S9

Mid Range en High end Samsung toestellen in de aanbieding

Per vandaag zij er een paar Samsung mobiele telefoons in de aanbieding. Het gaat om Mid Range en High End toestellen van Samsung. Deze zijn in combinatie met contracten die alleen maar voordeel uitstralen. Deze worden ter uwer attentie gebracht. Haal uw voordeel vandaag nog. Kies uit onder andere:

  • Samsung A3 voor € 5,- per maand
  • Samsung A5 – € 7,- per maand
  • Ook de Samsung A8 voor slechts € 14,- per maand

Deze modellen vallen onder de categorie Mid Range toestellen van Samsung. Ook in de categorie High End Toestellen zijn er promoties op Samsung modellen waaronder:

  • Samsung Galaxy S9 voor slechts € 26,- per maand (64GB)
  • Cashback van € 150,- op de Samsung S9 PLUS (256GB) + € 100,- Cashback op de Samsung S9 PLUS (64GB)

Ook krijgt u bij het kopen van een Samsung Gaklaxy A6/A6 PLUS en A8 een Free SD card mee. Bekijk de deal s beter op de pagina en haal alles u deze promoties van Vodafone Mobiel. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien + 9 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0