Vodafone Mobiel: Bestel vandaag nog uw iPhone 8 en iPhone 8s voor een scherpe prijs!

Vodafone mobiel is een gevestigd merk binnen de Nederlandse mobiele markt. Alhoewel dit merk recent is samengevoegd met Ziggo blijft dit merk toch zij aan zij met bestaan Ziggo. Per januari 2017 krijgt u als klant de garantie dat de combinatie van Ziggo’s snelle breedbandnetwerk en het mobiele netwerk van Vodafone voordelen gaat opleveren. Vast en Mobiel gaan ze de Nederlandse consumenten- en de zakelijke markt beter dan ooit kunnen bedienen. VodafoneZiggo is van plan Nederland te laten profiteren van scherpe prijzen en goede kwaliteit. Vodafone levert nu aan 25% van de Nederlandse consumenten mobiele diensten  en 38% van de bedrijven zijn ook al afnemers  (22,8% prepaid en 77,2% postpaid). Wilt u dus internet en bellen via een goed mobiele en vast netwerk? Kies voor Vodafone en de werled gaat open voor u!

Vodafone mobiel: nu ook iPhone 8 en iPhone 8s toegevoegd aan de collectie

Het is zover! ook uw stabiele mobiele partner heeft de veelgevraagde iPhone 8 en iPhone 8s in het assortiment opgenomen. Deze toestellen zijn heel prachtige en praktische toestellen emt uitzonderlijke features. iPhone 8 – De nieuwe iPhone 8 heeft een heel mooi design en kan ook nog draadloos opgeladen worden. Geen geklingel meer met opladers dus. Het heeft een heel ruim toestelgeheugen en is dus supersnel. En het verbruikt weinig energie (energiezuinig). Dit toestel draait op iOS 11, heel snelle software die bij elke update een paar functies erbij krijgt. De iPhone 8 lijkt op de iPhone 7, maar is wel een stuk steviger( nieuw soort aluminium en het glas is 50% sterker). Aan de achterzijde is hij ook van glas gemaakt en zal te krijgen zijn in de kleuren goud, zilver en space gray. Het geheugen zal of 64 of 256 GB zijn (opslaggeheugen). Dit zijn slechts een paar ‘features’ van de iPhone 8. Veel meer kunt u lezen op de site van Vodafone mobiel.

iPhone met EXTRA nodig?

iPhone 8 Plus – Dit toestel is voor de mensen die een extraatje willen bovenop de iPhone 8. Dit model vertoont ook gelijkenissen met de iPhone 7, maar is iets groter. Het heeft namelijk een 5,5 inch beeldscherm. Verder is het gemaakt van een speciale soort aluminium en heeft aan de voor-en achterzijde 50% sterker glas dan de iPhone 7 Plus. Het zal te krijegn zijn in de kleuern goud, space gray en zilver. Que opslageheugen is het evenredig aan de iPhone 8 ( 64 GB en 256 GB).  Dit model wordt verder geleverd met een True Tone scherm. Wat houdt dit in? Dit betekent dat het teostel zich aanpast aan het type licht in uw directe omgeving. Probeert u het maat uit. Zeer gaaf. Ook dit model heeft veel meer mogelijkheden die u nalezen voor de aankoop. Voadafone Mobiel levert zowel prepaid als postpaid pakketten die u kunt nemen in combinatie met een toestel. Bent u een iPhone fan, dan heeft u nú de kans om het tegen een zeer scherpe prijs binnen te halen. Bezoek Vodafone Mobiel en stel uw pakket met een iPhone 8/ iPhone 8 Plus samen. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 1 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0