Vloeibare vitamine C Livonlabs verhoogt weerstand!

Steeds weer wordt de mens gewezen op een harde manier hoe belangrijk het is om het lichaam goed te onderhouden. Eet gezond, drink genoeg water, beweeg en rust voldoende. Dat zijn kernbergippen die we allemaal in acht moeten nemen. Ons lichaam moet daarnaast zelf een bepaalde weerstand kunnen opbouwen met of zonder hulp van supplementen. Met de COVID -19 pandemie merken we allemaal samen met miljarden anderen hoe belangrijk het is om zo gezond mogelijk te leven. Blijf uw weerstand op peil houden en  gebruik de juiste producten als hulpmiddelen. Probeer bijvoorbeeld de producten van Livonlabs.nl. De vloeibare vitamine C ( Altrient C Liposomale Vitamine C) van Livonlabs verhoogt uw weerstand binnen afzienbare tijd. Wilt u weten hoe dit allemaal werkt en hoe geschikt het is? Even meelezen, de voordelen liegen er niet om! altrient c product afbeelding staand 2

Vloeibare vitamine C Livonlabs verhoogt weerstand!

Livon Laboratories is een bedrijf die er staat ter bevordering van uw gezondheid. Ze hebben tal van producten onder de naam Altrient gefabriceerd die de algehele weerstand moeten verhogen. Een paar voorbeelden van producten zijn Altrient C ( Vitamine C), Altrient Glutathion, Altrient B Liposomoale Vitamine B, Altrient R-ALA, Altrient ALC en anderen. Een hele hap aan producten, maar dit alles is zeker nodig om uw lichaam ( weerstand op peil te houden). Nu terug naar Altrient C  Liposomale Vitamine C, die voor dit keer in de ‘spotlight’ mag staan. Gezien de pandemie is het aan te raden om uw lichaam de tools te geven om zich te bewapenen tegen de verschillende virussen. Ook tegen dit COVID-19 virus. Natuurlijk zijn de algemene voorwaarden zoals handen wassen/ ontsmetten, afstand houden en dergelijke altijd het beste. Maar dan nog is het van enorm belang om een goede gezondheid op na te houden. Geef uw weerstand een ‘boost’ door de opname van Vitamine C onder andere op peil te houden. Bestel dus uw Altrient C  Liposomale Vitamine C bij Livonlabs.nl . Het kost nu €45,59 ( was €47,99) . Bij aankoop van 3, wordt er een prijs van €41,03 gehanteerd.

Waarom de Altrient C Liposomale Vitamine C ?

De Altrient C Liposomale Vitamine C is niets anders dan vitamine C, alleen gemaakt om beter opgenomen te worden door uw lichaam. Er zijn genoeg vitamine C pillen die u in de winkel haalt of online kunt bestellen, maar vaak genoeg neemt het lichaam daarvan niet eens 60% op. Een verlies dus. Gelukkig is de Altrient C  Liposomale Vitamine C zodanig ontwikkelt dat het zeker 5 X efficiënter werkt dan de ‘normale’ pillen. Dat komt door de liposomale vorm van dit supplement. Door deze vorm komt wel 98% van dit vitamine C supplement in uw bloedbaan terecht. De liposomen( vetbolletjes) beschermen de werkende stof en voorkomen dat de Altrient Vitamine C wordt afgebroken in het maagdarm kanaal. De Altrient C  Liposomale Vitamine C wordt dus razendsnel tot naar de cellen gebracht. Beter bescherming  tegen de griep en de kou dus!

Hoe moet het ingenomen worden?

Om de beste resultaten te bereiken bij gebruik van dit product is het aanbevolen om per dag 1 tot 2 sachets te gebruiken. De Altrient C  Liposomale Vitamine C kunt u het best op een lege maag innemen en 15 minuten wachten om voeding te gebruiken ( ontbijt, lunch of diner). Wel is het mogelijk dat de huisarts een besluit kan nemen om u een andere dosering voor te schrijven. Volg deze dan stipt op. Aanbiedingen.com ziet dit product als eentje die zeker wat aandacht verdiend. Bekijk allemaal wat het product kan betekenen voor u en bestel het indien geschikt is. Ga voor een betere gezondheidstoestand!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig + zes =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0