Vliegtickets Thailand Krabi v.a €501

krabi ralay beachThailand is één van de populairste bestemmingen onder vliegtickets. Boek nu uw vliegtickets Thailand Krabi v.a €501. De meesten kiezen toch gauw voor Phuket, maar Krabi is een spectaculaire plaats. En die moet u echt bezocht hebben. Krabi heeft één van de mooiste Rotsen van kalksteen. Het heeft watervallen en oerwouden. Natuurlijk is het strand ook prachtig. Maar als heuse backpacker of reiziger wilt u natuurlijk meer van de omgeving zien. En dat is wat Krabi u biedt.

Vliegtickets Thailand Krabi v.a €501 in maart 2020

Vliegtickets Thailand Krabi v.a €501 maar wanneer? In Maart bijvoorbeeld dan vliegt u al voor €501 naar Krabi toe. Ga vooral naar Railay Beach, u waant zich hier echt in een Aziatisch sprookje. Omgeven door kalkstenen rotsen bent u toch wel in het paradijs. Het water heeft de kleur van turqoise en dat is prachtig om te zien op een zonnige dag. En natuurlijk een foto waard! Eiland hoppen is ook zoiets. Want vanaf Krabi kunt u heel gemakkelijk naar Koh Lanta, of de Phi Phi eilanden. Wist u wel dat er rondom Krabi meer dan 100 eilanden gelegen zijn?

Activiteiten ondernemen in Thailand

Ga eens op een raft het binnenland verkennen. Of beklim één van de vele rotsen. Op het Khao Bencha park kunt u ook fietsen. En Krabi is dicht gelegen bij Kuala Lumpur en Singapore. Ook dit is een tip, neem een binnenlandse vlucht erheen. Het leven in Thailand is erg goedkoop. En de bestemming is zoveel anders dan het koude kikkerlandje waar wij ons bevinden. Luieren op het strand is natuurlijk ook aan te bevelen, maar niet elke dag. Want in een land zoals Thailand valt genoeg te beleven en te zien.

Plan uw reis vooruit en boek alvast uw tickets

Vakantiegangers mogen graag hun reis vooruit plannen. We zoeken uit waar we precies naartoe willen en bekijken de mogelijkheden. Als de tickets eenmaal geboekt zijn dan is de reis een feit. En het is altijd een leuk vooruitzicht. Als Thailand op uw to do lijstje staat, boek dan vooral uw tickets op Tix. Trek er een paar weken vooruit. Zodat u kunt genieten van de Aziatische cultuur. Op Aanbiedingen.com ziet u vaak genoeg aanbiedingen voorbij komen voor een eventuele vakantie. Houdt ons dan ook regelmatig in de gaten. Bespaar op uw vliegtickets en boek zo vroeg mogelijk.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0