Vliegtickets naar Hanoi vanaf €418

rode brug in hanoi vietnamBen jij van plan om te gaan backpacken door Azië? Of staat Vietnam op jouw bucketlist? Boek dan nu vliegtickets naar Hanoi vanaf €418. Dit is de prijs voor de tickets wanneer je volgende maand al wilt vertrekken. Als hoofdstad van Vietnam is Hanoi de ideale plaats om jouw reis door Azië te starten. Je zult er vele invloeden vinden. Waaronder dat van de Franssen. Dit kun je goed zien overal door Hanoi heen. Want Vietnam is ooit onder invloed geweest van Frankrijk.

Vliegtickets naar Hanoi vanaf €418

Vanuit Hanoi kun je natuurlijk andere steden bezoeken. Want de grootste stad van Vietnam is namelijk niet Hanoi maar Ho Chi Minh. En vroeger was dat Saigon. Hier zul je de basiliek van de Notre Dame aantreffen. Deze werd gebouwd tussen 1877 en 1880. Hier een paar dagen rondreizen is dan ook aan te raden. Overige steden zoals Hoi An of Nha Trang kun je ook aandoen deze steden zijn aan de kust gelegen. Nha Trang biedt prachtige stranden en die zijn vooral mooi in januari. Boek je nu je vliegtickets naar Hanoi? Reis dan in januari vanaf €418 per persoon per ticket.

China en Frankrijk zwaaiden jarenlang de scepter in Vietnam en dat is te zien

Niet alleen de Franse invloed is te zien in Vietnam maar ook de Chinese invloeden. Want China heeft eeuwenlang de scepter gezwaaid in dit Aziatische land. In januari liggen de temperaturen in Hanoi rond de 20 graden celsius. Prima te doen dus. Het leven in Azië is goedkoop. Dus rondreizen hoeft niet veel te kosten. En dan de keuken, het eten in Vietnam is heerlijk. Wij kennen dan alleen de Vietnamese loempia maar Vietnam heeft natuurlijk veel meer te bieden op het gebied van eten.

Geniet van de Vietnamese cuisine

Onder het genot van een dim sum kun je al struinend door Hanoi of welke Vietnamese stad rondwandelen. Een bui in dit soort landen is al welkom. Want tropische buien zijn juist welkom. Vanuit Vietnam kun je oversteken naar China of Laos. Plan je reis van tevoren zorgvuldig. Zo weet je dat je voldoende leuke en prachtige plekken aandoet. Lijkt deze aanbieding je wel wat? Klik dan snel op deze aanbieding dan brengt Aanbiedingen.com je naar de website van Tix die deze deal aanbiedt. En wie weet zit jij over een aantal weken al in het vliegtuig naar Vietnam.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0