Vliegtickets naar Barcelona vanaf €63 in juli

Vliegtickets naar Barcelona vanaf €63 in juli
Vliegtickets naar Barcelona vanaf €63 in juli

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ja ja vliegtickets naar Barcelona vanaf €63 in juli kun je boeken met Tix.nl. Heb je een leuk hotel gevonden en zoek je enkel nog naar vliegtickets? Dan kun je deze boeken via Tix.nl samen met Aanbiedingen.com. De grenzen zijn vandaag grotendeels geopend voor toeristen die toch naar het buitenland willen reizen. Vliegen is dus toegestaan mits je wel op de vlieghaven en in het vliegtuig een mondkapje draagt.

Vliegtickets naar Barcelona vanaf €63 in juli

Nu is een vliegreis naar Barcelona best wel kort. Binnen 2 en half uur land je al op het vliegveld in Spanje. Barcelona wordt vaak aangedaan in de vorm van een stedentrip. En dat is ook leuk want Barcelona heeft enorm veel te bieden. De grote La Sagrada Familia kerk die nog altijd verbouwd wordt wordt door vele toeristen aanbeden. Want het is dan ook een prachtig stukje architectuur waar je stil van wordt. Buiten dat kun je urenlang slenteren in de lange straten van Barcelona. Doe dit wel op dagen wanneer het niet zo warm is overigens. Maar anders kun je altijd nog genieten op één van de vele terrassen van een koud drankje. Dus boek snel je vliegtickets naar Barcelona!

Bekijk de art van Picasso in het museum

Het Picasso museum laat vele schilderijen van de schilder zien. En heb je zin in een dagje of meerdere dagen strand? Dat kan ook, want Barcelona kent een mooie kustlijn. Vele toeristen en inwoners van Barcelona zoeken hier verkoeling bij het water. Je kunt ook op de toerbus hoppen en zo de stad verkennen. Dan wordt je ook niet moe van het vele lopen. Want deze stad is enorm groot, die beloop je niet in een dag of zelfs een week.

Genieten van Tapas zoals de Spanjaarden dat ook doen

Het vliegveld ligt op slechts 12 kilometer van de stad zelf, dus je kunt een taxi nemen of zelfs de bus. En voordat je het weet bevind jij je al in het hart van de Catalaanse stad Barcelona. Zin in een tapas stop dan even je reis en ga heerlijk genieten. Tapas in de vorm van vlees, groenten of vis. Het smaakt allemaal. En neem aansluitend een sangria. Zo ben je echt op de Spaanse manier bezig, en het zal je goed doen.

Wil jij vliegtickets naar Barcelona vanaf €63 in juli boeken? Klik dan snel op bekijk nu en je wordt direct doorverwezen naar de website van Tix.nl. Daar kun jij desgewenst jouw reis samenstellen.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie + 5 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0