Vliegtickets naar Alicante vanaf €70

Vliegtickets naar Alicante vanaf €70
Vliegtickets naar Alicante vanaf €70

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Durf jij het aan en wil je graag nog naar Spanje deze zomer? Bij Tix.nl kun je vliegtickets naar Alicante vanaf €70 boeken. Spanje heeft al aangegeven toeristen te willen verwelkomen. Hun economie draait hier natuurlijk deels op. En als je je aan de regels houdt met betrekking tot veilige afstand en hygiene dan kun je dus gewoon op vakantie. Niet iedereen durft het aan, maar er zijn ook vakantie gangers die met de regels in acht wel willen.

Vliegtickets naar Alicante vanaf €70

De vakantie komt er sowieso anders uit te zien. En we maken aanpassingen hier en daar. Wie weet heb je er familie wonen waar je kunt verblijven. Dan is een retourticket van €70 natuurlijk niet zo duur. Wel geldt dit voor de herfstmaanden. Wil je een ticket boeken voor de zomer dan betaal je iets meer. Heb je een camping gevonden waar je een accommodatie kunt huren? Maar wil je niet zo’n lange autoreis maken? Dan kun je dus overwegen om er naartoe te vliegen.

Valencia ooit bezocht?

Alicante is natuurlijk een prachtige omgeving. Het ligt in de Spaanse regio Valencia. Het is tevens de hoofdstad van Valencia. Het heeft een mooie kustlijn en een bruisend strand. Alhoewel de activiteiten nu wel anders zullen worden ingericht. Als je er een auto huurt dan kun je daar genoeg bezoeken en beleven. Probeer je reis wel Corona proof in te delen. Vanaf 1 juli zal er vanuit Spanje een positief reisadvies worden afgegeven. Daarmee wil dat niet zeggen dat je niet moet oppassen. Oppassen in deze tijden met het rondwarende virus is nog steeds van kracht.

Voorzichtig zijn blijft belangrijk ook op vakantie!

Daarom is een accommodatie met eigen toilet en badkamer aan te raden. En probeer jezelf te redden wat koken betreft. Een etentje in een restaurant zal er ook anders uit gaan zien. Een vakantie hoeft niet persé te bestaan uit iedere dag uit eten te gaan. Uiteraard vul jij je vakantie in zoals je dat zelf wenst. Maar voorzichtigheid is geboden. Ga je toch liever op vakantie in eigen land? Ook prima, voor velen voelt dat toch veiliger aan. Je kunt immers zo met de auto weer terug naar huis. En je bent mobieler omdat je niet afhankelijk bent van een vliegreis.

Bekijk dan ook de andere vakantie aanbiedingen op Aanbiedingen.com wij plaatsen regelmatig uitjes en vakanties in Nederland.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee + twintig =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0