Vliegtickets Miami vanaf €311

miami beachBoek vliegtickets Miami vanaf €311 en vlieg in januari of februari naar de Verenigde Staten. De temperaturen in januari en februari zijn gemiddeld 23 graden. Lekker te doen dus. Ideaal voor toeristen die niet van de extreme hitte houden. Vanaf mei tot en met september zijn de temperaturen rond de 30 graden. Daarom is Miami de place to be om te overwinteren. Niet iedereen houdt van de koude en natte winters in Nederland. Dus wilt u er graag tussenuit? Boek dan vliegtickets naar Miami.

Vliegtickets Miami vanaf €311 per persoon

Miami is vaak het decor voor series en films. Dus het kan best zo zijn dat u ineens een paparazzi fotograaf spot of een heuse celebrity. Ocean drive is dé plek om heerlijk te wandelen en is een ideale hotspot. Of boek een airboat door de Everglades. Waar Miami vooral om bekend staat zijn de hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Dit moet u natuurlijk niet overslaan. Het Art Deco district is een populaire wijk. Vooral om de architectonische gebouwen in allerlei kleuren. U zult deze gebouwen door heel de wijk tegenkomen. Voor €311 heeft u vliegtickets Miami in januari of februari 2020. Dus boek snel.

Wat te doen in Miami?

We herinneren ons vast nog wel de serie Miami Vice en daar zagen we al de Art Deco achtergrond meermaals in voorkomen. Een reis naar de Verenigde Staten is natuurlijk super. Zorg ervoor dat u tijdig een Esta aanvraagt. En uw paspoort dient nog ruim geldig te zijn. De stopcontacten zijn ook anders in Amerika. Dus een speciale reisstekker is ook geen overbodige luxe. Betalen gaat daar vaak via Creditcard dus ook deze kunt u meenemen in de koffer. Wilt u zelf kunnen autorijden? Vraag dan in Nederland alvast een internationaal rijbewijs op tijd aan.

Formulieren invullen en tijdig een Esta aanvragen

In het vliegtuig wordt u al gevraagd om twee formulieren in te vullen. Te weten de Visa Waiver en een Customs Declaration formulier. Vul deze naar waarheid in. Wanneer u de VS binnenkomt dient u dit formulier in te leveren bij Customs (Immigratie post) . Als dit allemaal geregeld is kunt u met een gerust hart vertrekken naar Miami. En met een ticketprijs van €311 is dat natuurlijk spotgoedkoop. Iedereen moet eens in zijn leven de Verenigde Staten bezocht hebben. Velen hebben dit dan ook op hun bucketlist staan. Voor maar €311 Vliegtickets Miami via Tix.nl is niet duur. Heeft u interesse in deze deal? Klik dan op de link bovenaan deze pagina en Aanbiedingen.com brengt u naar de juiste website met extra informatie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0