Vliegtickets Denpasar Bali vanaf €480

strand in seminyakVliegtickets Denpasar Bali vanaf €480. Ja ja het pareltje van de eilanden van Indonesië dat is toch wel Bali. Alhoewel Indonesië meer dan 13.000 eilanden heeft. En dus meer mooie eilanden heeft. Maar het meest bezochte eiland voor toeristen blijft Bali. En dat is ook logisch, dit eiland moet u gewoon gezien hebben. De prachtige rijstvelden, monkey Forest in Ubud. De Pura Tirta Empul Tempel is ook zo’n bezienswaardigheid.

Wat gaat u doen eenmaal op Bali?

Dit eiland heeft meer dan genoeg te bieden. De rust, maar ook de drukte. Het maakt niet uit welke wensen u heeft voor uw ideale vakantie. Op Bali maakt u iets speciaals mee en dat wil niemand missen. Op Bali kunt u veel activiteiten ondernemen. En de beste tip is toch wel om een scooter te huren, zodat u verscheidene mooie plekken aan kunt doen. De scooter is ook aan te raden omdat het verkeer per auto chaos is. Het is simpelweg een te klein eiland met teveel auto’s.

Vliegtickets Denpasar Bali vanaf €480

Bali laat kleur zien het is werkelijk waar een prachtig eiland. En vele toeristen van overal ter wereld mogen graag naar dit eiland komen. Of dit nu om te surfen is of te snorkelen. Ga eens met de boot naar de Gili eilanden of doe Lombok aan. Het is er altijd warm met een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Dus ook als u uw vliegtickets Denpasar Bali besteld vanaf €480 in September 2020 is het er behaaglijk warm. Wilt u eerder uw tickets boeken? Dan ligt de gemiddelde prijs voor een ticket rond de €500 á €600 per persoon.

Leven in Bali als toerist is goedkoop

Dat is misschien veel geld maar het leven op Bali is vele malen goedkoper dan in Nederland. Wilt u echt goedkoop leven in Bali dan kunt u er een hostel boeken. Als u goed zoekt zult u vele goedkope aanbiedingen tegenkomen. U kunt ook gaan voor de zeer luxe hotels, maar de middenmoot voldoet ook. En dat hebben we aan den lijve ondervonden. Wij betaalden ongeveer €25 per nacht in een goed hotel, en we werden enorm in de watten gelegd. Dus uw verblijf daar hoeft echt niet duur te zijn. Mits u dat wilt kan dat wel natuurlijk. Voor een volgende keer als wij mogen kiezen zouden we gaan voor een heuse Balinese villa, als u deze samen met iemand of meerdere zou boeken dan hoeft het ook niet duur te zijn. Het eiland heeft zoveel moois te bieden. Tempels en offers die elke dag gebracht worden. U zult prachtige offers zien rondom een tempel of hindoe beeld.

Heerlijk Indonesisch eten

Ook het eten is heerlijk, u kunt eten bij een simpele Warung voor een aantal euro’s. Maar de duurdere restaurants zijn er natuurlijk ook. U betaalt dan ongeveer hetzelfde als in Nederland. Bali is niet heel groot, maar toch heeft het keuze in vele restaurants. Heerlijke rijstgerechten met rundvlees in kokos, of kip in een rijke saus. Maar heeft u behoefte aan een pizza? Dan kunt u er ook terecht bij de pizzeria’s. Zelfs Mexicaans eten kan er gewoon. Probeer het gewoon eens. Aanbiedingen.com heeft de aanbieding niet voor niets geplaatst. Want eenmaal daar geweest zult u vele ervaringen rijker zijn.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × een =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0