Vliegen naar Buenos Aires vanaf €559

la boca buenos airesHet land waar onze huidige koningin is geboren is Argentinië. En dit land zouden we ook niet over mogen slaan wat vakantie bestemming betreft. Met Tix.nl kunt u nu vliegen naar Buenos Aires vanaf €559 per persoon. Buenos Aires is een fantastische stad met prachtige architectonische gebouwen. Museums die u kunt bezoeken, lees Eva Peron. Zij neemt een interessant stukje geschiedenis in. In Buenos Aires valt genoeg te beleven en vooral te bekijken.

Een Japanse tuin bezoeken

Lekker shoppen is ook zo’n dingetje in Argentinië. Shop een paar leuke poncho’s die in allerlei felle kleuren verkrijgbaar zijn. Maar ook andere kunstwerken die handgemaakt zijn kunt u er vinden. En wat te denken van een heuse Japanse tuin? De Jardin Japonés moet u gewoon bezoeken. Loop over de schattige rode bruggetjes en geniet van de Japanse bomen daar. Een heerlijke wandeling door dit park doet u denken aan Japan.

Vliegen naar Buenos Aires vanaf €559 per persoon

Wist u bijvoorbeeld dat Argentinië rijk is aan zoutvlaktes? Enorme zoutvlaktes zelfs heel apart om dit te bekijken. Voor de fotografen onder ons levert dit prachtige foto’s op. En het land is divers, de temperaturen mogen er op bepaalde plekken hoog zijn. Maar Argentinië kent ook gletsjers voorzien van sneeuw. De diversiteit van Argentinië lokt dan ook vele toeristen. Boek snel uw ticket zodat u kunt vliegen naar Buenos Aires vanaf €559 per persoon.

Bezoek het Galerias Pacifico eens

Het Galerias Pacifico is een overdekt winkelcentrum. Leuk om doorheen te wandelen, het gebouw is van 1889 en prachtig ontworpen. Shoppen is overigens niet goedkoop hier. Dus u kunt het bij een wandeling houden en een heerlijk bakje koffie met versnapering. Buenos Aires is kleurrijk en dat ziet u overal om u heen. Veel kunstwerken in museums maar ook daarbuiten. Wat wel goedkoop is in Buenos Aires is het openbaar vervoer. Dus u kunt overal naar toe voor een paar euro. Stel een lijstje op van wat u wilt bezoeken. En vink deze één voor één af. Aanbiedingen.com heeft deze vakantie aanbieding geplaatst voor fervente reizigers. Wilt u graag een ticket boeken naar Buenos Aires? Klik dan bovenaan deze pagina op de aanbieding. U wordt dan direct doorverwezen naar de website van Tix.nl. Daar kunt u de beschikbare datums bekijken en desgewenst boeken.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × een =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0