Vlieg en busreis naar Italië vanaf €699

kust van sorrentoDit is nu een leuke en ondernemende reis. Een vlieg en busreis naar Italië vanaf €699 met Oad Reizen. U reist met een groep tot en met 30 personen en de gehele reis gaat er een reisleider mee. Het is een afwisselende vakantie waaronder Rome, Sorrento en de Amalfi kust worden bezocht. En met name Rome is een schitterende stad om te bekijken. De duur van deze reis is 8 dagen.

Vlieg en busreis naar Italië vanaf €699 in Oktober 2020

En in Rome gaat u prachtige plekken bezoeken. Denk hierbij aan het Forum Romanum of de Trevifontein en het Collosseum. Maar tijdens deze reis is het niet enkel Rome. Steden zoals Napels behoren daar ook toe. Er is door OAD een programma van dag tot dag georganiseerd. U vertrekt vanaf Amsterdam naar het vliegveld van Napels. Vandaar uit vertrekt de bus naar Rome waar u naar uw hotel wordt gebracht. De vlieg en busreis naar Italië vanaf €699 geldt voor de maand oktober.

Een heel progamma verspreid over 8 dagen

Acht dagen lang zult u verschillende steden gaan bekijken. En u verblijft hierbij altijd in een goed middenklasse hotel. De kamer is voorzien van bad/douche en toilet. U verblijft in elk hotel onder half pension. Dit betekent dat ontbijt en diner inbegrepen zijn. Dus hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De Amalfikust is een prachtige omgeving. Het ligt in de regio Campania. De stad Amalfi zelf staat op de UNESCO lijst. Wat het fijne is van een dergelijke vakantie zoals deze is dat alles al geregeld is. U hoeft dus niet na te denken over wat u allemaal gaat doen. Dit wordt verzorgd tijdens deze reis. Een dag naar Pompeï bijvoorbeeld. U kunt optioneel ook een boottocht naar het naastgelegen eiland Capri boeken. Deze kosten zijn niet inbegrepen overigens. De transfer van en naar het vliegveld zijn uiteraard ook inbegrepen.

Welke kosten zijn niet inbegrepen?

Zo zijn er ook kosten die niet inbegrepen zijn dit zijn onder andere: De toeristenbelasting per persoon. Entreegelden wanneer er musea of andere attracties worden bezocht. Ook zit er geen ruimbagage bij. Dit moet u eventueel bijboeken. En denk ook aan het boeken van een reisverzekering en annuleringsverzekering. Het is wel zo dat wanneer er niet voldoende deelnemers zijn voor deze reis is dat de reis niet wordt uitgevoerd. OAD zal u hiervan tijdig op de hoogte brengen. Bekijk ook andere vakantie aanbiedingen die Aanbiedingen.com regelmatig plaatst.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − 10 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0