Vlieg-busreis Costa de Lisboa vanaf €799

Vlieg-busreis Costa de Lisboa vanaf €799
Vlieg-busreis Costa de Lisboa vanaf €799

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Lijkt deze vlieg-busreis Costa de Lisboa vanaf €799 jou wat? Het gaat hier om een 8 daagse vakantie en je vertrekt op 5 oktober 2020. De Costa de Lisboa ligt aan de kust. Het heeft een fijn klimaat met enorm veel zon. Tijdens deze vlieg-busreis Costa de Lisboa ga je een aantal excursies maken naar Lissabon en òbidos. Jouw verblijf zal zijn in een luxe viersterren hotel gelegen aan zee in het plaatsje Cascais.

Een georganiseerde vlieg-busreis Costa de Lisboa vanaf €799 8 dagen

Je zult eerst vliegen van Amsterdam naar Lissabon waar de reisleiding van Oad je opwacht en verwelkomt. Vandaar uit zul je per bus naar je hotel gebracht worden. Deze reis is alle dagen al voor je gepland. Want op de tweede dag doen jullie de stad Lissabon al aan. Hier kun je de stad in al haar glorie bekijken en ontdekken. Middels een stadstoer zullen jullie verschillende wijken gaan bezoeken in de stad. Van een klooster tot andere bezienswaardigheden. Aan het einde van de dag wordt je weer netjes teruggebracht naar het hotel in Cascais.

Loop naar Boca Do Inferno en geniet van de zee

Zo zal de derde dag een vrije dag inhouden, dat betekent dat je er zelf op uit kunt gaan. Of je nu wilt gaan zwemmen of iets anders doen. Het is allemaal mogelijk. Vlakbij jouw hotel bevindt zich Boca Do Inferno, dit is een kloof gelegen tussen de kliffen bij zee. Het is een populaire attractie die uiteraard wel voorzichtig betreden dient te worden. De golven kunnen hier nogal hard tegen de rotsen slaan. Wel een mooi fotomoment waardig overigens. Deze vlieg-busreis Costa de Lisboa vanaf €799 ondernemen? Boek dan via Oad.nl Aanbiedingen.com heeft de link al bovenaan dit bericht geplaatst.

Is deze reis iets voor jou?

Wat ook leuk is tijdens deze vlieg-busreis is de proeverij van de Moscatel wijn. Een heerlijk zoet dessertwijntje. Even genieten en bijkomen op deze trip zorgt er weer voor dat we er de rest van het jaar weer tegen kunnen. De ene gaat voor een vakantie waar alles nog open ligt. En de ander heeft weer behoefte aan een georganiseerde reis. Ben jij voor het laatste? Dan kan deze vlieg-busreis naar Costa de Lisboa iets voor jou zijn. Dan vertrek je in de herfst nog heerlijk naar het zonnige Portugal.

In Nederland is het meestal dan al iets kouder, maar in Portugal juist niet. Daarom gaan veel Nederlanders ook graag in het najaar naar dit land toe. Omdat ze hier verzekerd zijn van zon.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 + 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0