VerlopenVIP weekend korting bij Garcia Jeans

Wearegarcia.com
VIP weekend korting bij Garcia Jeans
VIP weekend korting bij Garcia Jeans

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Garcia Jeans heeft ongetwijfeld een hart voor denim. Vanaf het ontstaan van deze ‘brand’ werd de voorliefde voor denim door de toenmalige ontwerper getoond. Uiteindelijk startte hij met zijn eigen label die hij vernoemde naar zijn geleifde , Isabella Garcia. In de late jaren 70 werd Garcia Jeans gebracht naar Nederland door Martin Kauwenburg die een affiniteit had voor de producten van deze brand. De rest is geschiedenis. Nu mag jij overal in Nederland je eigen Garcia Jeans halen. Scherp geprijsd en als het kan ook tegen een kortingsprijs. Wil jij ook van een korting genieten bij Garcia Jeans? Profiteer van de VIP weekend korting bij Garcia Jeans. 

Garcia Model

VIP weekend korting bij Garcia Jeans

Dit weekend bouwt Garcia Jeans een feestje onder de leden van de Garcia familie. Ben je reeds lid van de Garcia familie? Of wil je toebehoren tot de familie? Dan is dit hét moment om zulks te doen. Laat je bijvoorbeeld goed informeren over de ontwikkelingen die met Garcia Jeans te maken hebben. Er is een nieuwsbrief die zeer regelmatig wordt uitgegeven. wordt nieuwsbrieflid en blijf op de hoogte! Alle nieuwsbriefleden krijgen een VIP weekend korting bij Garcia Jeans. Je kan rekenen op maar liefst 25% korting op het totaal assortiment (alléén voor nieuwsbriefleden).  Het aankomend weekend is deze korting valide. Maak er dus werk van om dan al een nieuwsbrieflid te zijn.

Krijg je gewoon korting? Of moet je er wat voor doen?

Van 29 mei 2020 tot en met 1 juni 2020 mogen alle nieuwsbriefleden die zijn aangesloten een korting van 25% genieten op het totaal assortiment. Waarom zijn de nieuwsbriefleden gekozen in deze? Nieuwsbriefleden zijn familie. Je wordt op regelmatige basis voorzien van info betreffende nieuwe producten, acties en meer. Wens jij je in te schrijven? Doe het en geniet maar liefst 25% korting op ‘t totaal assortiment. Alle nieuwsbriefleden krijgen de promotiecode opgestuurd waarna het shoppen tegen een kortingsprijs mogelijk is. Daarnaast geniet je ook ‘ Free Shipping’ en in geval van een probleempje ‘ Return free of charge’.

Aanbiedingen.com denkt ook aan de denimliefhebbers. Garcia Jeans is hét modemerk met een denim hart en dat wensen ze te delen met jullie. Grijp deze kans aan en geniet van een stukje italiaanse passie en Nederlands vakmanschap.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 − vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0