Verzendkosten voordelig aangepast bij Hairandbeautyonline.com

Hairandbeautyonline.com heeft een zeer ruim en diep assortiment als het gaat om producten voor het haar. Ze hebben bijvoorbeeld voor de verzorging onder andere shampoo’s en lotions, daarnaast ook nog haarverf , kammen & borstels, kappers producten en veel meer. Dit alles kan online geselecteerd worden en zo aan huis worden geleverd. Alles steeds tegen scherpe prijzen. Kortom is een webshop die ervoor zorgt dat hun klanten blijven bestellen. Regelmatig kunt u ook PROFITEREN van de vele aanbiedingen op producten. De ene na de andere aanbieding krijgt u voorgeschoteld. Deze week wensen ze u te informeren dat de verzendkosten ook aangepast zullen worden ten voordele van u. Leest u mee wat deze aanpassingen inhouden.

Aanpassing van de verzendkosten bij Hairandbeautyonline.com

Om hun trouwe klanten nog eens tegemoet te komen heeft deze webshop besloten om hun verzendkosten te verdelen in orderwaarden en daar een tarief aan te koppelen.U betaalt nu als volgt de verzendkosten:

  • Bij een bestelling tot 30 euro betaalt u €6,95 aan verzendkosten
  • Ligt de orderwaarde tussen 30 en 50 euro, dan betaalt u aan verzendkosten €3,99
  • Is de waarde van de order 50 euro en hoger? Dan betaalt u slechts €1,95 aan verzendkosten

Hairandbeautyonline.nl zorgt ervoor dat u steeds weer voordeel haalt en het online shoppen blijft bezigen vanuit het comfort van uw huis. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negen − drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0