Verstuur een boeket voor moederdag met Bloompost

Bloompost.nl
Verstuur een boeket voor moederdag met Bloompost
Verstuur een boeket voor moederdag met Bloompost

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Moederdag komt elk jaar weer terug, en zo ook dit jaar. Verstuur een boeket voor moederdag met Bloompost. Misschien kun je je moeder ook niet bezoeken in verband met het Corona virus, of je grootmoeder. Hoe fijn is het dan dat jij een prachtig boeket kunt laten bezorgen? Je kunt op de website van Bloompost uit een aantal samengestelde boeketten kiezen. Aangevuld met een cadeau en kaart bijvoorbeeld. Zo wordt de boodschap nog specialer.

Verstuur een boeket voor moederdag met Bloompost en maak haar blij!

Verstuur een boeket voor moederdag met Bloompost en laat je moeder weten dat je aan haar denkt ook al kun je niet bij haar zijn. Een fleurig boeket fleurt iedereen op. Bloemen herinneren ons aan de zomer en de zon. En een bloemetje op tafel maakt iedereen vrolijk. Want de boodschap erachter is ontzettend speciaal en vol liefde. Zo kun je kiezen voor een moederdag pakket voor €14,95. Deze omvat een boeketje rozen die overigens door de brievenbus passen, een kaart en een reep van Tony Chocolonely.

Wie geniet er nu niet van een Rituals pakket?

Wil je een ander cadeau kiezen bij je boeket? Denk dan aan een verzorgingspakket van Rituals met een heerlijke douchegel, body cream, hand wash en shower scrub. De geuren van Rituals zijn heerlijk. Dit pakket heeft de geuren van kersenbloesem en rijstmelk. Je waant je even in een heuse Spa. Dit zal je moeder vast en zeker blij maken. De kosten van dit verzorgingspakket van Rituals liggen op €20,90.

Of doe een plant cadeau als je dat liever wilt

Geef je liever een plant cadeau? Dat kan ook er is de keuze uit een zestal planten waaronder een prachtige Aloe Vera plant in pot, of wat te denken van een olijfboom in pot? Het komt de gezondheid zeker ten goede want een plant in huis is goed voor de luchtvochtigheid. Het unieke van Bloompost is dat zij de bezorging doen voor je. Je hoeft er dus niet de deur voor uit. Zij dragen zorg voor een spoedige levering. De bloemen die geleverd worden komen rechtstreeks van de kweker en zijn gegarandeerd vers.

Aanbiedingen.com heeft op deze pagina de link geplaatst naar de website van Bloompost. Eenmaal daar aangekomen kun je een prachtig boeket uitkiezen voor moederdag.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 2 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0