Veronica Magazine met cadeau €79

1633634 1Kies je Veronica Magazine met cadeau €79? Dan mag u zelf een cadeau uitkiezen. Het gaat hierbij om een jaar abonnement, dat betekent 56 x het Veronica Magazine in de bus. Veronica Magazine is  niet alleen een gids met de tv programmering. Ook nieuwtjes, columns behoren hiertoe. Het magazine leest lekker weg. Elke week een overzicht van wat er op tv komt. Je favoriete programma maar ook de leukste films worden vermeld.

Veronica Magazine een goed gevulde tv gids met extra’s

Maar dat is niet alles want ook columns over mode en gadgets vind u erin. Komt er een leuke gadget uit? Dan is de kans groot dat Veronica erover schrijft. De nieuwste trends komen er in voor. En dat kan net zo goed zijn op het gebied an mode of lifestyle. Zo zijn er ook winacties waar u aan mee kan doen. Tickets voor dat ene dure pretpark voor de kinderen. Of een leuke gadget. Houdt die pagina dan ook in de gaten wanneer u het magazine ontvangt. Want vaak zijn er ook winacties om naar een Wellness Spa te gaan.

Veronica Magazine met Cadeau €79 voor een jaar

Altijd leuk meegenomen toch? En kiest u nu voor een abonnement op Veronica Magazine? Dan mag u uit een aantal cadeaus één kiezen. Dat kan een Airfryer zijn of een Sony Portable speaker. Of wat dacht u van een Soda Stream pakket? Maak daarmee uw eigen Spa Rood voor thuis. U betaalt daar slechts €79 per jaar voor. Altijd al een Airfryer willen bezitten? Dan is dit uw kans. Het abonnement loopt voor de duur van 12 maanden.

Geïnteresseerd in deze aanbieding?

Lijkt u dit wel wat? Klik dan bovenaan deze pagina op de link en wij brengen u naar de site van Veronica Magazine. U kunt daar jouw cadeau naar keuze uitkiezen en het daar bestellen. En als abonnee kunt u ook het Veronica Magazine digitaal lezen. Handig voor onderweg op uw telefoon of tablet.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0