Verlenging Dubbele Data Sim Only actie Youfone. Profiteer!

De verlenging van de Dubbele Data Sim Only actie bij Youfone is bevestigd. U mag nog even genieten van deze Dubbele Data actie van Youfone. Heel de maand april 2020 is uitgetrokken om u extra voordeel te brengen. Bent u vaker op uw mobieltje bezig te ‘streamen’ of te appen? Raakt uw data snel op? Dan gaat u van deze actie profiteren! Onderhoud contact en geniet van uw extra data die gegeven wordt deze maand.  Youfone hand

Verlenging Dubbele Data Sim Only actie Youfone

Heeft u geen nota genomen van de Dubbele Data actie? Nog niet? Dan mag u deze nogmaals bekijken. De voorwaarden zoals aangegeven zullen u verder zeker de juiste richtlijn geven en u duidelijk informeren. Wat houdt de Dubbele Data actie in? Bij het sluiten van een maand, 1(één) of 2( twee) Sim Only contract met data krijgt u het DUBBELE van de aangevraagde data en u betaald ook geen aansluitkosten (nieuwe klanten). U betaald verder wel voor uw Sim Only  de kosten per maand ( vanaf €5,- tot aan €7,-). Dan het punt van de Dubbele Data! Hoe werkt dat? Voor Sim Only betaalt u zonder dat de normale kosten voor uw Sim. Indien u kiest voor data betaalt u dan de extra kosten. Stel dat u kiest voor 750MB, dan betaald u een EXTRA €1,50 per maand op uw SIM kosten. Met de keus voor 750MB, krijgt u dan de EXTRA 750 MB opgewaardeerd zonder dat u daarvoor betaald. Hoe meer data u kiest, des te meer u dubbel opgewaardeerd krijgt.

Neem nota van deze zaken

De overstap naar Youfone Sim Only verzekerd u van de onderstaande zaken:

  • Aansluiting op het KPN-netwerk
  • Binnen 2 werkdagen mag u uw Sim-bundel ontvangen
  • Gebruik middels in NL & EU geldige bundels
  • Nummerbehoud is GRATIS!
  • 2 Weken bedenktijd

Het voordeligste pakket kiezen na vergelijking

Er zijn tal van sim only abonnementen die u met elkaar kunt vergelijken. Aanbiedingen.com heeft een heel segment daaraan gewijd. Neem de informatie tot u en vergelijk. Het hoeft niet te zijn dat de actie van Youfone het doet voor u, maar dan heeft u genoeg opties om uit te kiezen. Ga voor uw voordeel!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

8 + drie =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0