Verjaardagspakket Bloompost €14,95

Wilt u een compleet brievenbuscadeau aan iemand doen? Dan is er nu het verjaardagspakket van Bloompost €14,95. Het pakket bevat uiteraard een mix van brievenbusrozen, maar ook een felicitatie kaart voorzien van feestelijke verpakking en een slinger. Op die manier kun je bekenden verrassen met dit leuke en originele cadeau.

Verse bloemen per post

Het boeket van 12 gemixte rozen zal het altijd goed doen als cadeau. Op de feestelijk ingepakte cadeaukaart kunt u uw gelukswensen overbrengen. De minislinger maakt het natuurlijk speciaal zo kan de ontvanger deze direct ophangen. Vaak weten we niet wat we iemand cadeau moeten doen. Ze hebben immers alles al. En is dit cadeau natuurlijk wel erg feestelijk. De bloemen zijn gegarandeerd vers dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Ook komt het met zakjes bloemenvoeding zodat de bloemen er goed verzorgd bij staan. Verjaardagspakket Bloompost €14,95

Verjaardagspakket Bloompst €14,95 exclusief verzendkosten

Naast de €14,95 voor het brievenbuscadeau betaalt u slechts €2,95 verzendkosten. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn want het cadeau past immers door de brievenbus. Dus dan weet u zeker dat het een echte verrassing is. Bestelt u voor 20:00? Dan wordt het pakket de volgende dag al bezorgd bij de jarige job.

Een ander cadeau samenstellen kan ook

U kunt natuurlijk ook een ander verjaardagspakket samenstellen op Bloompost.nl. U heeft de keuze uit verschillende opties. Dat maakt Bloompost ook zo handig. Zo hoeft u niet zelf de deur uit om een boeket uit te kiezen. Een plant cadeau doen kan ook, en is minstens zo leuk om te geven. Aanbiedingen.com verzameld zoveel mogelijk aanbiedingen waaronder dus ook deze aanbieding. Heeft u interesse en is er binnenkort iemand jarig? Klik dan op de aanbieding en de rest wijst zich vanzelf.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0