Telecomvergelijker

Wil je graag een nieuw telefoonabonnement afsluiten? Met behulp van de telecomvergelijker vind jij gemakkelijk en snel het goedkoopste abonnement. Je kunt eenvoudig toestellen, aanbieders en abonnementsprijzen met elkaar vergelijken. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken staat de goedkoopste provider altijd bovenaan.

Waarom gebruikmaken van de telecomvergelijker?

Er zijn ontzettend veel smartphone-fabrikanten. Het is daarmee een overvolle markt en het lijkt ook erg lastig om een goede keuze te maken. Sommige mensen weten al welk toestel hun volgende toestel wordt, maar dat geldt niet voor iedereen. Bepaalde mensen kopen bijvoorbeeld altijd de nieuwste iPhone en anderen kopen altijd de nieuwste Samsung smartphone.

Indien je geen voorkeuren hebt kan je ook kiezen voor een bepaald besturingssysteem. Misschien ben jij wel een liefhebber van iOS-software, maar misschien vind je Android ook wel erg prettig werken. Wil je bijvoorbeeld een goede camera of wil je juist veel opslagruimte? Of is een groot beeldscherm voor jou erg belangrijk? Dat zijn allemaal keuzes die je kunt maken en dit bepaalt mede hoe duur het toestel wordt.

Waar je ook voor kiest: je kunt altijd onafhankelijk vergelijken met de telecomvergelijker. Je kunt dus zelf aangeven wat jij belangrijk vindt en op basis daarvan staat het goedkoopste abonnement altijd bovenaan. Vergelijken is daarmee ontzettend eenvoudig.

Heb je een voorkeur voor een bepaald besturingssysteem?

In principe kan je kiezen tussen twee besturingssystemen: iOS of Android. Ook al ben je een vaste gebruiker van een van de twee modellen, is het altijd raadzaam om even te kijken bij de concurrent. Wat heeft de ene aanbieder wel, maar de andere aanbieder niet? In de laatste jaren is het verschil steeds minder groot geworden.

Wel is het zo dat apps over het algemeen eerder uitkomen voor iOS. Echter zijn apps ook vaker betaald/premium, omdat de Apple-gebruiker over het algemeen meer te besteden heeft en dus ook meer geld over heeft voor een app.

Android-gebruikers kunnen dus vaak voordeliger apps downloaden. Deze toestellen zijn doorgaans ook iets goedkoper, alhoewel u keuze heeft u talloze verschillende varianten. Enkele smartphones met Android zullen zelfs nog duurder zijn dan verscheiden iPhones. Android-smartphones hebben vaak ook meer keuzevrijheid. De software is namelijk gemakkelijker te tweaken en te veranderen naar eigen smaak. Zo kennen beide softwaresystemen voor- en nadelen.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

telecomvergelijker

Een nieuw abonnement afsluiten? Vergelijk online!

De verschillen tussen iOS en Android uitgelegd

De verschillen tussen iOS en Android zijn in de laatste jaren echt minimaal geworden. iOS werd als eerste ontwikkeld en Android volgde daarop. iOS is gemaakt door Apple, terwijl Google de maker is van Android.

De makers van Android hebben met een schuin oog naar iOS gekeken. Zij hebben een verschillend systeem gemaakt, met een aantal extra opties. Zo kan je bijvoorbeeld widgets aanmaken op deze smartphones. Echt grote verschillen zijn er tegenwoordig niet meer, dus wordt er ook vaak gekeken naar het toestel zelf. Beide systemen worden met enige regelmaat voorzien van software-updates.

Het juiste abonnement uitkiezen in de telecomvergelijker

Als je gebruikmaakt van onze telecomvergelijker, is het raadzaam om de tool in te stellen op jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt namelijk gemakkelijk filteren met de telecomvergelijker. Zo kan je instellen hoeveel minuten je wilt, hoeveel data je nodig hebt en wat de minimale en maximale prijs mag zijn van het toestel. Tot slot kan je nog selecteren wat voor abonnement je graag wilt. Wil je bijvoorbeeld een 4G-abonnement of is 3G voor jou al voldoende? Tevens kan je een contractduur selecteren. Op korte termijn zullen 5G-abonnementen ook worden toegevoegd aan het overzicht. Dat laat 3G wel erg ouderwets klinken, wat er onderhand natuurlijk ook al een beetje is.

Wat voor bundel heb je nu?

Als je een nieuw telefoonabonnement wilt afsluiten, kan je in eerste instantie kijken naar jouw huidige abonnement. Dat kan jou helpen met het invullen van de telecomvergelijker. Heb je bijvoorbeeld nu 100 belminuten en kom je hier vrijwel nooit overheen? Dan kan je in principe hetzelfde aantal belminuten instellen.

Bovendien kan je ook nog kiezen uit een hoeveelheid internetdata. De nieuwste smartphones verbruiken over het algemeen meer data dan de wat oudere smartphones, Dat heeft er onder andere mee te maken dat de camera’s beter worden. Als je een foto verstuurt, is deze groter (in MB’s). Dat zorgt er tevens voor dat jij meer data verbruikt.

Bovendien worden filmpjes en video’s sneller geladen op 4G. Ook als je het filmpje dus niet helemaal afkijkt, is het wel helemaal geladen. Als je nu nog een 3G-abonnement hebt, is het dan ook raadzaam om wel te kiezen voor iets meer data.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

telecomvergelijker

Hoeveel internetdata heb jij nodig?

Extra voordelen voor je thuisabonnement

Verscheidene aanbieders bieden extra voordelige abonnementen aan. Zo krijgt je bijvoorbeeld dubbele data indien je thuis Ziggo hebt en kiest voor een Vodafone-abonnement. Het is daarom soms ook raadzaam om te kijken naar de provider en niet per se voor de goedkoopste prijs. Ook KPN en Tele2 hebben soortgelijke acties waar je van kunt profiteren.

Budgetinstellingen wijzigen

Heb je een bepaald budget in gedachten voor jouw nieuwe smartphone? Dan kan je er ook voor kiezen om een bepaald budget in te stellen. Met de handige prijsfilter stel je eenvoudig je wensen zo in, zodat je alleen een overzicht ziet van de smartphones met bijbehorende abonnementen die passen bij jouw budget. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je niet te veel uitgeeft aan het nieuwe abonnement.

Je hebt keuze uit meerdere budgetinstellingen. Zo kan je een abonnementsprijs instellen tot maximaal 10, 20, 25, 30, 35, 40 of 50 euro. Heb je hier geen voorkeur in? Dan hoef je dat veld niet in te vullen. Je vergelijkt dan alle abonnementen.

Voorkeur voor een bepaald merk?

Ben jij een echte liefhebber van Apple? Of kies jij eigenlijk altijd voor een smartphone van Samsung? In het overzicht kan je gemakkelijk en snel op zoek naar bepaalde merken. Als je bijvoorbeeld alleen iPhones in het overzicht wilt zien kan je hierop filteren. Ook kan je bijvoorbeeld alleen filteren op smartphones van Samsung, Huawei of Sony. Uiteraard is de keuze aan jou.

Je kunt in het overzicht gemakkelijk zoeken op merk of toestel. Hier kan je dus je voorkeuren aangeven. Heb je al een bepaalde smartphone voor ogen? Dan kan je de naam van het toestel intoetsen en de beschikbare providers vergelijken voor de beste deal. De telecomvergelijker toont de beste deal altijd bovenaan.

Contactduur selecteren in de telecomvergelijker

Als je wilt kan je ook een bepaalde contractduur bekijken in de telecomvergelijker. Standaard staat deze ingesteld op twee jaar. Echter heb je ook de mogelijkheid om een eenjarig contract af te sluiten. Je abonnement loopt dan eerder af en je hebt weer sneller de mogelijkheid om een nieuw toestel uit te zoeken. Doorgaans zijn deze abonnementen wel iets duurder, omdat je je smartphone immers sneller moet aflossen.

Tip: heb je liever een abonnement zonder smartphone? Dan kan je ook kiezen voor een sim only abonnement. Maak gebruik van de sim only vergelijker en ontdek de beste deals.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

telefoon en toestel vergelijken

Via aanbiedingen.com vergelijk je altijd onafhankelijk

Onafhankelijk vergelijken in de telecomvergelijker

Wil je graag een nieuw telefoonabonnement afsluiten? Dan kan je via onze website 100% onafhankelijk vergelijken met de telecomvergelijker! Met deze handige rekentool bereken je direct welk abonnement het beste bij jou past.

Dat heeft veel voordelen ten opzichte van het afsluiten van een telefoonabonnement in de winkel. Je kunt het abonnement namelijk volledig personaliseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Hoeveel belminuten heb je nodig? Hoeveel internetdata wil je graag? En welke smartphone past het beste bij jou? Allemaal elementen die meespelen in de keuze van uw nieuwe abonnement.

Een nieuw telefoonabonnement afsluiten was nog nooit zo gemakkelijk met de telecomvergelijker. Het vergelijkingssysteem werkt volledig onafhankelijk, dus dat betekent ook dat het voor ons niet uit maakt als je een abonnement afsluit bij provider A of provider B. Het gaat ons er juist om dat je een goed abonnement afsluit dat bij jou past.

14 dagen bedenktermijn

Wil je graag een nieuwe smartphone en abonnement aanschaffen? Dan kan je je abonnement gemakkelijk online afsluiten. Zodra je je smartphone en simkaart in huis ontvangt start je bedenktermijn van 14 dagen. Het is belangrijk om te weten dat jouw simkaart ongebruikt moet zijn indien je deze wilt terugsturen. Dat geldt ook min of meer voor jouw smartphone. Bedenk daarom liever van tevoren goed of je dit abonnement en deze smartphone wilt. Retourneren met deze artikelen kan in de praktijk lastig zijn. Maak daarom liever een goede vergelijking in de telecomvergelijker.

Vragen over de telecomvergelijker?

Wil je graag een nieuw abonnement afsluiten, maar heb je toch nog enige hulp nodig met de telecomvergelijker? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is doordeweeks, op werkdagen, bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur jouw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we jou een uitgebreid antwoord kunnen geven. Wij geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van jouw persoonlijke situatie. We horen graag van je.

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0