Sim only vergelijker

Beschik je al over een goede smartphone, maar wil je hier graag nog een abonnement bij? Dan is de sim only vergelijker erg handig. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kan je gemakkelijk en snel op zoek naar het meest geschikte abonnement. De goedkoopste provider staat altijd bovenaan.

Sim only vergelijker: wat is sim only precies?

Indien je kiest voor sim only betaal je alleen voor een databundel. Dat kan bestaan uit de combinatie van internet, belminuten en sms’jes. Letterlijk vertaald betekent dit ‘alleen een simkaart’. Je neemt dus een abonnement af zonder hier een toestel bij te bestellen. Dat is handig wanneer je nog beschikt over een goed toestel of wanneer je je nieuwe smartphone los hebt gekocht. Afhankelijk van jouw wensen kan je gemakkelijk en snel een nieuw abonnement afsluiten. Daarover vertellen we jou hieronder graag meer. Je kunt ook direct een vergelijking maken via de vergelijkingstool van hierboven.

Online sim only vergelijker

Er zijn ontzettend veel providers op de markt. Je hebt dus ontzettend veel keuze én dat heeft als voordeel dat er ook een flinke concurrentiestrijd is. Diverse partijen willen graag de goedkoopste aanbieder zijn en daar profiteer jij als consument van. Als je al een geschikte smartphone hebt, hoef je alleen nog maar een sim only abonnement af te sluiten. De sim only vergelijker helpt je hierbij.

Met een dergelijk abonnement kan je voordelig bellen, sms’en en internetten op jouw smartphone. Met behulp van onze vergelijkingstool kan je gemakkelijk en snel de verschillende providers en netwerken met elkaar vergelijken. Het abonnement kent overigens nog meer voordelen, waaronder dat je geen BKR-registratie krijgt.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

sim only vergelijker

Een nieuw abonnement hoeft helemaal niet duur te zijn

Geen BKR-registratie bij dit abonnement

Zodra je een smartphone met abonnement aanschaft, is de kans groot dat je hiervoor een BKR-registratie ontvangt. Deze ontvang je namelijk al indien de smartphone duurder is dan 250 euro. Niet iedereen wil graag deze registratie op hun naam.

Je kunt dat gelukkig op twee manieren omzeilen: je kiest een toestel met een lagere waarde dan 250 euro óf je sluit een sim only abonnement af. Je kunt jouw smartphone dan ook simpelweg los kopen. Deze is dan al volledig voldaan, waardoor je geen BKR-registratie ontvangt. Dat kan later voor voordelen zorgen, als je bijvoorbeeld een lening wilt afsluiten. Wil je bijvoorbeeld een auto leasen of een huis kopen? Over het algemeen geldt: hoe minder BKR-registraties, hoe hoger de kans dat je jouw (maximale) lening krijgt.

Mogelijkheden van de sim only vergelijker

Als je gebruikmaakt van de sim only vergelijker is het raadzaam om te kijken naar de verschillende snelheden, prijzen en contractperiodes. Afhankelijk van het gebruik kan je hier een goede keuze in maken.

Maak jij bijvoorbeeld veelal gebruik van internetdata of zit je doorgaans op Wi-Fi? Bekijk je veel video’s op Facebook of maak je graag veel gebruik van de populaire app Snapchat? In die gevallen kan het best verstandig zijn om een abonnement af te sluiten met voldoende data.

Sinds de introductie van 4G worden video’s en filmpjes sneller geladen, met als gevolg dat het ook meer data verbruikt. Zelfs als je de video niet helemaal uitkijkt, is het toch helemaal geladen. Kies daarom voor voldoende internetdata en mogelijk voor iets meer dan bij jouw vorige of huidige abonnement. De nieuwste smartphones maken bovendien hogere kwaliteit video’s en foto’s. Het versturen van deze bestanden via de mail of WhatsApp kost dus ook meer data.

Op korte termijn zullen we hier ook nog eens 5G bij gaan zien en dat betekent dus dat je nog meer data nodig hebt. Houd hier alvast rekening mee indien jouw smartphone dit ondersteunt.

Kiezen voor de juiste contractperiode

Met behulp van de sim only vergelijker kan je gemakkelijk en snel kiezen uit verschillende contractperiodes. Doorgaans heb je keuze uit een jaarcontract, een tweejarig contract óf een maandelijks contract. Als je nog een vrij nieuw toestel heeft, kan je waarschijnlijk het beste kiezen voor een tweejarig contract. Deze zijn vaak voordeliger, omdat je voor een langere periode bij dezelfde provider blijft. Een jaarcontract is vaak iets duurder, terwijl een maandelijks contract vaak echt veel duurder is. Dat is alleen raadzaam als u bijvoorbeeld een abonnementje tijdelijk afsluit als tussenstap voor een nieuwe smartphone.

Indien gewenst kan je hierop filteren in het systeem. Je kunt dan bijvoorbeeld alleen tweejarige contracten bekijken of alleen eenjarige contracten vergelijken. Dat kan handig zijn als je een bepaalde contractperiode voor ogen hebt.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

nieuw abonnement afsluiten

Overal internetten met een abonnement inclusief data

Voorkeuren voor een provider of netwerk?

Als je wilt vergelijken met de sim only vergelijker heb je ontzettend veel keuze uit filtermogelijkheden. Je kunt namelijk ook filteren op bepaalde netwerken of providers. Voel je je bijvoorbeeld vertrouwd bij het KPN- of Vodafone-netwerk? Dan kan het verstandig zijn om dit bij de opties te selecteren. Je treft dan alleen een overzicht met die netwerken. Ook kan je bepaalde aanbieders selecteren. Vind je KPN een betrouwbare aanbieder? Selecteer dan alleen KPN bij de providers. Zo vind je altijd het abonnement dat het beste bij jou past.

Deze filtermogelijkheden tref je aan de linkerkant van de vergelijkingstool. Je kunt hier optioneel op filteren, wat inhoudt dat filteren natuurlijk niet verplicht is. Indien je geen voorkeuren hebt kan je simpelweg alle providers en netwerken met elkaar vergelijken.

De voordelen in de sim only vergelijker

Met behulp van de handige sim only vergelijker kan je gemakkelijk bekijken welke voor- en nadelen een bepaald abonnement heeft. Zo staat er bijvoorbeeld direct in een overzicht hoeveel je kunt bellen, hoeveel internetdata je hebt en hoeveel sms’jes je kan versturen per maand. Daarnaast wordt het netwerk ook direct in het overzicht aangegeven. Uiteraard staat de prijs ook groot genoteerd in het vergelijkingssyssteem.

Heb je een geschikt abonnement gevonden? Jouw nieuwe abonnement afsluiten kan met behulp van de knop ‘bekijken’. Je wordt dan doorgeleid naar de website van onze partner en hier kan je voordelig jouw nieuwe abonnement afsluiten. Hier hoef je alleen maar je gegevens in te voeren en je nieuwe abonnement is al bijna gereed. Je nieuwe provider stuurt vervolgens wat de vervolgstappen zijn.

Onbeperkt bellen en onbeperkte data

Misschien had je er alleen nog maar over gedroomd, maar het is werkelijkheid: diverse providers bieden tegenwoordig ook onbeperkt bellen en onbeperkt dataverbruik aan. Zo kan je écht zorgeloos genieten van jouw nieuwe abonnement. Je hoeft je dan nooit meer zorgen te maken over jouw verbruik, want het is simpel ongelimiteerd. Wi-Fi is dus nooit meer nodig in dat geval! Ook kan je eindeloos blijven bellen met je vrienden en familie.

In het overzicht bieden onder andere de providers Budget Mobiel, Vodafone, YouFone, Tele2 en Lebara deze abonnementen aan. Sommige abonnementen zijn zelfs maandelijks opzegbaar.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

sim only vergelijker

Oneindig veel foto’s versturen via WhatsApp? Kies voor onbeperkte data!

Onafhankelijke sim only vergelijker

Met behulp van de sim only vergelijker kan je 100% onafhankelijk abonnementen met elkaar vergelijken. Een nieuw abonnement afsluiten voor de laagste prijzen was nog nooit zo eenvoudig. Met behulp van de filters kan je onder andere jouw voorkeuren instellen, zodat je alleen een overzicht ziet van de abonnementen die echt bij jou passen.

De goedkoopste provider komt altijd bovenaan te staan. Onze rekentool werkt dan ook volledig onafhankelijk: het maakt voor ons dan ook niet uit of je kiest voor provider A of provider B. Het gaat ons er juist om dat jij een voordelig een abonnement afsluit.

14 dagen bedenktermijn voor consumenten

Sluit jij als consument een nieuw abonnement af? Dan heb je altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Dit is de wettelijke bedenktermijn en geldt dus voor alle providers. Dit geldt zowel wanneer je jouw abonnement online als telefonisch afsluit. Je kunt jouw product bovendien kosteloos retourneren en je hoeft geen reden op te geven. Echter mag je het artikel niet gebruikt hebben en moet het dus nog in de originele verpakking zitten. Dat is dus zeker iets waar je rekening mee moet houden.

Let op: je smartphone moet simlockvrij zijn

Indien je een sim only abonnement wilt afsluiten is het van groot belang dat je telefoon simlockvrij is. Simlockvrij betekent dat je een simkaart van iedere provider kunt gebruiken. De meeste moderne smartphones zijn echter simlockvrij. Dat is al helemaal het geval wanneer je jouw toestel los hebt gekocht in de winkel.

Heb je echter een smartphone gekregen bij een abonnement? Dan kan het voorkomen dat het toestel niet simlockvrij is. Het is raadzaam om dit na te gaan bij de winkel waar je je smartphone gekocht hebt. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan als je je nieuwe abonnement in huis ontvangt.

Wil je toch liever kiezen voor een abonnement met smartphone? Dan kan je de telecomvergelijker raadplegen.

Vragen over de sim only vergelijker?

Wil je graag gebruikmaken van de sim only vergelijker, maar heb je nog enkele vragen? Dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en dan helpen wij jou graag met al jouw vragen. Stuur jouw vraag of vragen altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Uiteraard kan je vertrouwen op ons onafhankelijke advies.

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0