Internetvergelijker

Wil je graag voordelig kunnen internetten? Met behulp van de internetvergelijker kan je gemakkelijk en snel op zoek naar een voordelige provider. Je kunt filteren op je voorkeuren als je dat graag wilt. Wil je bijvoorbeeld kiezen voor ADSL, kabel of toch liever voor glasvezelinternet? Geef het aan het in onderstaande overzicht en vergelijk op prijs, kwaliteit en meer.

Waarom gebruikmaken van de internetvergelijker?

De internetvergelijker is een bijzonder handige tool. Waarom zou je dit nu precies gebruiken? De reden is simpel: je kunt veel geld besparen. Providers willen graag nieuwe klanten verwelkomen en in ruil daarvoor bieden zij leuke kortingen aan.

De meeste consumenten blijven altijd bij dezelfde provider met als nadeel dat je altijd te veel betaalt. Wil jij niet te veel betalen en wil je wel graag profiteren van welkomstkortingen? Start dan direct met vergelijken!

Er zijn verschillende welkomstkortingen waar je uit kunt kiezen. Soms krijg je bijvoorbeeld een aantal maanden gratis, je krijgt soms gratis zenderpakketten of je kunt genieten van gratis interactieve televisie. Dat zijn allemaal leuke deals waar je als nieuwe klant van kunt profiteren.

De postcodecheck met de internetvergelijker

Wil je graag weten welke deals er beschikbaar zijn in jouw regio? Start dan met de postcodecheck. Op basis van de postcodecheck kan de internetvergelijker nagaan welke internetpakketten er beschikbaar zijn in jouw regio. Je kunt de postcode invoeren aan de linkerkant van het vergelijkingssysteem. Uiteraard worden jouw gegevens niet bewaard op onze server en zullen wij dit niet delen met derden. Het is slechts nodig om na te gaan welke aanbieder de meest voordelige keuze is.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internet vergelijken 2

Welke internetsnelheid past bij jou?

 

Welke internetvariant heb je nodig?

Als je de internetvergelijker raadpleegt hebt je keuze uit verschillende internetverbindingen. Zo kan je namelijk kiezen uit ADSL/VDSL, internet via de kabel of je kunt kiezen voor glasvezelinternet. Doorgaans is ADSL/VDSL de voordeligste keuze, terwijl glasvezelinternet relatief prijzig is. Wat zijn de verschillen en waar kan je het beste voor kiezen? Hieronder volgt een overzicht van de verschillende internetverbindingen.

ADSL of VDSL

Wil je graag kiezen voordelig internet? Dan kan je kiezen voor ADSL/VDSL. Dit is breed beschikbaar door heel Nederland en je hebt daarmee keuze uit meerdere providers. Vaak wordt er een maximale snelheid belooft, maar helaas komt de provider die belofte niet altijd na. Dat heeft er namelijk deels mee te maken hoe ver je woning verwijderd is van de wijkcentrale. Wel is deze internetverbinding erg voordelig en je kunt relatief vlot downloaden. Uploaden duurt in de regel wel iets langer.

Internet via de kabel

Wil je kiezen voor een stabiele internetverbinding? Dan kan je filteren op een kabelinternet in de internetvergelijker. Dit is onder andere geschikt voor huishoudens die ook graag eens online gamen. Je kunt de kabel dan in de PlayStation of Xbox stoppen waardoor je geen last hebt van haperingen.

Er is per regio altijd maar een kabelaanbieder. Aangezien deze verbinding via de televisielijn loopt zal je ook verplicht een televisieabonnement moeten afnemen. Indien je alleen internet wilt hebben zal dit pakket dus mogelijk niet aansluiten op je behoefte.

Voordelen zijn dat het relatief betaalbaar is en dat interactieve televisie geen invloed heeft op de snelheid van het internet. De keuzevrijheid is daarentegen beperkt.

Glasvezelinternet

Via glasvezelinternet krijg je ontzettend snel internet. Helaas is dit nog niet overal in Nederland beschikbaar, maar in de meeste grote steden kan je het inmiddels krijgen. Vooral KPN is hier een voorloper in. De grootste voordelen van glasvezelinternet zijn: snel internet, afstand van je huis tot de wijkcentrale maakt niet uit, je hebt keuze uit verschillende aanbieders én bovendien kan je net zo snel uploaden als downloaden. Zoals gezegd is het dus niet overal beschikbaar, dus controleer dit vooral door middel van de postcodecheck.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internetvergelijker 2

Glasvezelinternet werkt razendsnel!

Heb je ook telefonie nodig?

Heb je ook een telefoniepakket nodig? Dan kan je daarnaar wens op filteren in de internetvergelijker. Over het algemeen maken steeds minder huishoudens gebruik van telefoniediensten. Je kunt natuurlijk voor je zelf bepalen of je dit wel of niet nodig hebt. Vind jij het prettig om te bellen met je smartphone? Of maak jij liever gebruik van videobellen? Dan is een telefoonabonnement wellicht niet nodig.

Via het overzicht kan je gemakkelijk filteren op je voorkeuren. Zo heb je keuze uit ‘alleen internet’, maar je kunt ook kiezen voor ‘internet en telefonie’ of de alles in 1 vergelijker.

Is een televisieabonnement gewenst?

Als je de internetvergelijker raadpleegt kan je ook kiezen voor een televisieabonnement. Indien je kiest voor de kabel is een televisieabonnement ook verplicht. Je hebt meerdere keuzemogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een basispakket, maar je kunt ook allerlei opties toevoegen. Hierbij kan je onder andere denken aan interactieve televisie. Soms krijg je dit er ook gratis bij als nieuwe klant.

Ook hiervoor is het belangrijk om voor keuzes te maken. Kijk jij nog veel televisie of kijk je liever naar Netflix, Videoland of Disney Plus? Als je erg weinig televisiekijkt is het natuurlijk zonde om een duur pakket uit te kiezen.

Speciale aanbiedingen via de internetvergelijker

Vrijwel alle providers willen graag nieuwe klanten trekken. Daarom bieden internetaanbieders ook diverse kortingen aan. Zo krijg je bijvoorbeeld vaak de eerste paar maanden korting op je abonnement. Sommige aanbieders bieden zelfs het eerste jaar een kortingsbedrag aan.

Daarnaast zijn er ook nog deals indien je je mobiele abonnement combineert met je thuisabonnement. Als je thuis een KPN-abonnement hebt, en je hebt ook een mobiel KPN-abonnement, dan kan je profiteren van extra korting. Ook kan je bijvoorbeeld dubbele data krijgen op je smartphone. VodafoneZiggo, Tele2 en Telfort hebben soortgelijke deals.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internet vergelijken

Je Facebook-tijdlijn checken op een voordelige verbinding!

Hoe werkt de internetvergelijker en overstappen?

De internetvergelijker werkt erg eenvoudig. Je kunt namelijk je postcode en huisnummer invoeren en vervolgens toont het overzicht welke aanbieders er allemaal beschikbaar zijn. Naar wens kan je ook nog filteren op je voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde internetsnelheid? Of wil je ook graag televisie of telefonie? Dan kan je daarop filteren.

Heb je vervolgens de geschikte aanbieder gevonden? Dan kan je klikken op de oranje knop ‘bekijken’. Vervolgens word je doorverwezen naar de website van de aanbieder naar keuze. Hier kan je je contract afsluiten. Het vergelijken via onze website is geheel kosteloos.

Voorkeur voor een bepaalde aanbieder?

In sommige gevallen kan het lonen om te kiezen voor een bepaalde aanbieder. Indien je een smartphone-abonnement hebt van Ziggo kan het handig zijn om te kiezen voor Vodafone. Ook KPN Thuis en KPN Mobiel hebben gezamenlijk leuke acties. Zo kan je bijvoorbeeld dubbele data krijgen. De goedkoopste aanbieder hoeft daarom niet direct de beste keuze te zijn. Het is dus raadzaam om hierover na te denken als je je vergelijking maakt.

Onafhankelijk gebruikmaken van de internetvergelijker

Wil je graag gebruikmaken van de internetvergelijker? Goede keuze, want via onze website vergelijk je écht onafhankelijk. Je kunt kosteloos vergelijken en de meeste aanbieders zijn opgenomen in het vergelijkingssysteem. Onder het kopje ‘disclaimer’ kan je nagaan welke aanbieders er momenteel allemaal zijn toegevoegd.

Je kunt het aanbod personaliseren door je woonadres in te voeren. Op die manier krijg jij altijd een overzicht van de aanbieders uit jouw regio. Ook staat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan!

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internetvergelijker

Via aanbiedingen.com vergelijk je altijd onafhankelijk

14 dagen bedenktijd

Zodra je je nieuwe abonnement hebt afgesloten ontvang je hiervan een bevestiging. Als je deze hebt ontvangen heb je standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Bedenk je je nadien toch nog? Dan kan je het contract simpelweg annuleren. Dat kan via de officiële website van de aanbieder. Je hoeft geen reden op te geven als je dat liever niet wilt.

De voordelen van de internetvergelijker

De internetvergelijker kent nog talloze andere voordelen. Vrijwel alle voordelen zijn hierboven inmiddels wel omschreven. Echter vatten we dit graag nog even voor je samen. Hieronder volgt een overzicht:

  • Een overzicht van de meeste internetaanbieders in jouw regio;
  • De tarieven zijn onafhankelijk tot stand gekomen, waardoor de internetvergelijker erg eerlijk is voor iedere consument die wil profiteren van een scherpe deal;
  • Je kunt erg eenvoudig én snel de overstap maken naar een nieuwe aanbieder;
  • Je betaalt nooit meer te veel voor jouw abonnement én je profiteert van leuke welkomstkortingen;
  • We helpen je graag verder indien je nog vragen hebt. Op werkdagen zijn wij bereikbaar via het contactformulier.

Heb je nog vragen over de internetvergelijker?

Heb je nog vragen over de internetvergelijker? Of heb je vragen over een bepaalde provider? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier en vertellen je graag meer informatie over de aanbiedingen.

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0