Internet + TV Vergelijker

Wil je graag een geschikt internet- en televisieabonnement afsluiten? Dan kan je onze internet + tv vergelijker raadplegen. Door te vergelijken kan je gemakkelijk en snel op zoek naar de goedkoopste aanbieder. Indien je geen telefoonabonnement nodig hebt is dit de ideale keuze.

Waarom een internet + tv vergelijker raadplegen?

Als je alleen behoefte hebt aan een internet- en televisieabonnement, is onze internet + tv vergelijker erg handig. Je kunt namelijk een bundelkorting krijgen indien je deze twee diensten afsluit bij dezelfde aanbieder. Zodoende krijg je alles overzichtelijk op een factuur en kan je het abonnement ook voordelig afsluiten, omdat je de bestelling plaatst bij dezelfde aanbieder.

Bovendien kan je profiteren van welkomstacties en diverse scherpe aanbiedingen, indien je je abonnement nieuw afsluit. Als je ieder jaar gebruikmaakt van onze internet + tv vergelijker, kan je ook ieder jaar weer profiteren van leuke acties. Daarmee bespaar je ieder jaar flink op je maandelijkse lasten en dat geld kan je weer andere leuke dingen besteden.

Je kunt direct onze bovenstaande internet + tv vergelijker gebruiken. Het werkt erg eenvoudig en zoals gezegd kan je hier veel mee besparen.

Internet + tv vergelijker: kies voor de juiste snelheid

In principe is er een stelregel: hoe hoger de internetsnelheid is, hoe duurder het pakket ook. Daarom is het belangrijk om na te gaan hoeveel internetsnelheid je nodig hebt. Het is in ieder geval raadzaam om te kiezen voor een pakket met minimaal 20 Mbit/s. Je kunt zodoende gemakkelijk op het internet surfen, jouw mailtjes bekijken of video’s bekijken.

Ben je echter redelijk actief op het internet en kijk je ook met enige regelmaat naar Netflix? Dan is een groter internetpakket gewenst. Je kunt kiezen voor minimaal 40 Mbit/s. Uploaden en downloaden kost minder tijd en dat resulteert in een prettigere internetervaring.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

sneller internetten

Welke internetsnelheid heb jij nodig?

Heb jij een groot gezin? Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een nog groter pakket. Het internet wordt immers door meerdere personen gebruikt en dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van de snelheid.

Daarnaast hangt de internetsnelheid ook nog af van een andere factor, indien je kiest voor een (A)DSL-verbinding. Hoe verder jouw woning verwijderd is van de wijkcentrale, hoe langzamer jouw internet is. De snelheid waarmee de verschillende internetproviders adverteren, is niet altijd de snelheid die je daadwerkelijk behaalt in jouw woning. Dat is tevens één van de redenen waarom je je postcode moet invoeren voor de postcodecheck in onze vergelijkingstool. Hieronder lees je meer over de verschillende type internetverbindingen.

Wat is ADSL?

Indien je kiest voor een ADSL-verbinding is er een telefoonlijn. Via de telefoonlijn komt internet tot stand. Indien je kiest voor deze verbinding kan je sneller downloaden dan uploaden. De goedkoopste variant behaalt circa 20 Mb downloadsnelheid. Dat is voldoende als ja alleen woont.

Het voordeel van een ADSL-verbinding is dat dit vrijwel overal beschikbaar is, er zijn verschillende abonnementen mogelijk en bovendien kan je relatief goede internetsnelheden. Wel wordt de verbinding trager als je verder van de wijkcentrale afwoont. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Wat is een kabelverbinding?

Je kunt daarom ook kiezen voor een kabelverbinding. Deze verbinding wordt altijd geleverd in combinatie met de televisie. Dit wordt namelijk via hetzelfde kanaal verzonden. Dat is natuurlijk ideaal voor dit pakket, want je bent hier immers bij onze internet + tv vergelijker!

Als je kiest voor de kabelverbinding kan je flinke snelheden behalen. In vergelijking tot een ADSL-verbinding is dat enorm: je behaalt soms snelheden tot wel 200 Mb. Ook kan je beter gamen op een stabielere internetverbinding. Dat kan dus zeker als voordeel worden gezien. Wel is het vaak iets duurder dan ADSL en heb je maar keuze uit een vaste kabelaanbieder. Per regio is namelijk altijd maar een kabelaanbieder.

Wat is glasvezelinternet?

Als je wilt kan je mogelijk ook kiezen voor glasvezelinternet. Dit draad van glas kan data extreem snel versturen en kan ook enorme afstanden aanleggen. Het is een knap staaltje technologie dat nog niet overal beschikbaar is. Je kunt snelheden behalen tot wel 500 Mb en dat is razendsnel.

Zoals gezegd is het echter nog niet overal beschikbaar. Steeds meer huishoudens ontvangen brieven van de provider of dit noodzakelijk is om aan te leggen. Verscheidene aanbieders leggen het namelijk alleen aan als er voldoende interesse is. Houd er rekening mee dat deze internetvorm wel duurder is dan zowel ADSL als de kabelverbinding. Wel geniet van je van bijzonder snel internet.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internet + tv vergelijker

Glasvezelinternet werkt razendsnel

Kiezen voor het juiste televisiepakket

Als je onze internet + tv vergelijker raadpleegt, heb je ook keuze uit diverse televisie-opties. Standaard bieden de verschillende aanbieders circa 60 zenders aan, waaronder de belangrijkste oer-Hollandse zenders en enkele buitenlandse zenders.

Het basispakket kan je vervolgens uitbreiden met diverse opties. Zo kan je bijvoorbeeld extra sportzenders bestellen, je kunt film huren of je kunt een extra filmkanaal bestellen. Ook het terugkijken van gemiste programma’s kan een optie zijn die je mogelijk wilt selecteren. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan je daar zelf een keuze in maken. De mogelijkheden kunnen verschillen per aanbieder.

Geen vaste telefoon nodig

Steeds minder huishoudens maken gebruik van de vaste telefoon. Een mobiel telefoonabonnement vinden de meeste consumenten handiger en bovendien kan je tegenwoordig gemakkelijk bellen via het internet op je smartphone of PC, waaronder Skype.

Bovendien kunnen Apple-gebruikers gebruik maken van Facetime, wat volledig via het internet werkt. Telefonie wordt om deze redenen steeds minder gebruikt en dan is het zonde om dat wel in het pakket op te nemen.

Echter is een telefoon soms min of meer gratis in het pakket. Ook providers zien deze ontwikkeling en bieden telefonie soms vrijwel gratis aan. Je kunt natuurlijk de verschillen in de pakketten nagaan door te kijken naar het alles in 1 pakket.

Filteren op bepaalde aanbieders

Je hebt de mogelijkheid om te filteren op een bepaalde aanbieden in de vergelijkingstool. Dat kan soms raadzaam zijn, bijvoorbeeld wanneer je een mobiel abonnement hebt bij Vodafone. Je kunt in dit geval wellicht het beste kiezen voor Ziggo, indien dat beschikbaar is in jouw regio. In dat geval ontvang je namelijk dubbele data bij jouw Vodafone-abonnement.

Tele2 en KPN hebben soortgelijke acties waar je van kunt profiteren. In dat geval kan het soms handiger zijn om te kiezen voor een abonnement dat een tikkeltje duurder is, zodat je profiteert van verschillende extra voordelen. Uiteraard ligt die keuze bij jou. Er zijn altijd verschillende voorwaarden aan verbonden, dus het is belangrijk om dit goed door te nemen.

Als je klikt op ‘disclaimer’ onderaan de vergelijkingstool krijg je een overzicht met informatie. Hier staat ook bij welke providers zijn opgenomen in onze internet + tv vergelijker. Niet alle providers zijn opgenomen in deze vergelijkingstool.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internet + tv vergelijker

Neem de tijd om een goede vergelijking te maken

Internet + tv vergelijker op basis van de postcodecheck

Als je onze internet + tv vergelijker raadpleegt, kan je postcodecheck doen. Je kunt je gegevens gemakkelijk invoeren in het vergelijkingssysteem. Het is raadzaam dat je dit goed invult, zodat je een helder overzicht krijgt van de verschillende tarieven in jouw woonplaats. Niet alle aanbieders zijn in elke regio beschikbaar en daarom dient je je postcode in te voeren.

Zodra je je postcode hebt ingevoerd, krijg je direct een helder overzicht van de beschikbare pakketten. Je kunt een pakket naar wens afsluiten door te klikken op de oranje knop. Dan word je vervolgens doorgeleid naar de website van onze partner.

Hoe kan ik overstappen met jullie internet + tv vergelijker?

Overstappen is gemakkelijker dan ooit tevoren. Je hoeft alleen maar een pakket naar wens te selecteren en vervolgens kan je klikken op de oranje knop. Op dat moment word je doorgeleid naar de website van onze partner en hier kan je je nieuwe abonnement afsluiten.

Meestal kan je gebruikmaken van de gratis overstapservice. Jouw nieuwe aanbieder zal de overstap dan kosteloos voor jou regelen door dit op te zeggen bij jouw huidige aanbieder. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je nooit dubbel betaalt voor internet- en televisiediensten. Bovendien zorgt dit voor een vlekkeloze overstap van provider.

100% onafhankelijke internet + tv vergelijker

Onze internet + tv vergelijker werkt 100% onafhankelijk. De goedkoopste aanbieder staat namelijk standaard bovenaan. Het maakt voor ons dan ook niet uit of jij kiest voor aanbieder A of aanbieder B: het gaat ons er juist om dat jij kiest voor het goedkoopste pakket. Jij tevreden, wij tevreden. Dat is onze mindset. Wij zijn hier om de beste aanbiedingen met jou te delen. De vergelijkingstool wordt iedere dag, automatisch, ge-update door een derde en onafhankelijke partij.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

internet + tv vergelijker

Wist je dat je als consument 14 dagen bedenktijd hebt?

Bedenktermijn van 14 dagen

Heb je een nieuw abonnement afgesloten bij een andere provider, maar bedenk je je nadien toch nog? Zodra je de bevestiging hebt ontvangen geldt er een bedenktermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je je nieuwe abonnement dus nog eventueel annuleren. Dit kan enkel en alleen via de website van de aanbieder. Je blijft op deze manier klant bij je huidige provider.

Hulp nodig met onze internet + tv vergelijker?

Wil je gebruikmaken van onze internet + tv vergelijker, maar heb je toch nog enkele vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op de contactpagina. Op werkdagen zijn bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en dan helpen we jou graag met al jouw vragen.

Stuur je vragen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Onze medewerkers geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van je persoonlijke situatie. We horen graag van je!

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0