Alles in 1 vergelijker

Wil je graag een goedkoop internet-, televisie- en telefoonabonnement afsluiten? Dan kan je gebruikmaken van de alles in 1 vergelijker. Met behulp van ons vergelijkingssysteem kan je gemakkelijk en snel uitzoeken wie de goedkoopste aanbieder is in jouw woonplaats. Vergelijken kost niet veel van jouw tijd, maar kan je wel veel geld opleveren. Start direct met vergelijken of lees over de bespaartips en aanbiedingen onder het vergelijkingssysteem.

Alles in 1 vergelijker: een vast bedrag per maand

De alles in 1 vergelijker is ontzettend populair. Voor een vast maandelijks bedrag kan je namelijk internetten, bellen en televisiekijken. Dit is vele malen goedkoper dan allemaal losse pakketten afnemen. Een aanbieder voor internet, een aanbieder voor telefonie en een aanbieder voor televisie kan je het dus het beste combineren.

Er zijn talloze verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een bepaald internetvariant, je kunt je telefoonvoorkeuren aangeven en je kunt filteren op je tv-wensen. Doe de postcode-check en ontdek welke variant het beste bij jou past.

Voer je postcode in bij de alles in 1 vergelijker

Als je goed wilt vergelijken is het van groot belang dat je je postcode invoert. Dat heeft onder andere te maken met de kabelaanbieder. Zo is er per regio altijd maar een kabelaanbieder. Op basis van jouw postcode kan je dus direct de beschikbaarheid inzien in jouw regio. Het is dan ook waarschijnlijk dat de tabel direct update naar andere pakketten op basis van jouw postcode.

Jouw internetvoorkeuren doorgeven

Als je goed wilt vergelijken is het natuurlijk van belang dat je kiest voor datgene dat je nodig hebt. Wil je simpelweg alle pakketten met elkaar vergelijken? Dan hoef je bij deze stap niets te doen. Wil je echter per se een kabelverbinding? Dan is het wel van belang dat je hier filtert. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op ‘alleen kabel/dsl’. Op die manier filter je de glasvezelpakketten weg. Deze pakketten zijn over het algemeen iets duurder, dus staan normaliter ook onderaan. De goedkoopste pakketten staan immers bovenaan.

Je kunt ook een bepaalde gewenste snelheid aan ons doorgeven. Wil je bijvoorbeeld verzekerd zijn van razendsnel internet omdat je regelmatig spelletjes speelt op de PlayStation? Dan kan je hierop filteren. Het overzicht geeft aan wat de snelheden zo ongeveer inhouden.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

games spelen

Game jij graag online? Een snelle interverbinding is dan gewenst

Filteren in de alles in 1 vergelijker op je belvoorkeuren

Bel jij veel met vaste lijn of juist weinig? Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je abonnement. Daarom kan je ook hier je voorkeuren doorgeven. Op basis van het geschatte aantal belminuten kan je verschillende tarieven verwachten. Het is echter goed om te weten dat verschillende aanbieders een onbeperkt aantal minuten aanbieden. Je kunt dus urenlang kletsen zonder dat je daar te veel voor betaalt.

Bel je echter nooit met de vaste lijn? Dan kan je er ook voor kiezen om helemaal geen belabonnement bij het pakket te nemen. In dat geval kan je filteren op alleen internet en tv. Daarmee kan je de alles in 1 vergelijker dus op meerdere manieren gebruiken.

Filteren op aanbieders

Als je wilt kan je ook filteren op aanbieders in de alles in 1 vergelijker. Echter is het raadzaam om te filteren op alle aanbieders. Als je bepaalde aanbieders weg filtert, filter je misschien wel de goedkoopste aanbieder weg. Wel is dat prettig als je bijvoorbeeld een negatieve ervaring hebt met een bepaalde aanbieder. Bovendien kan je hier ook je huidige aanbieder weg filteren zodat je die pakketten niet ziet. Immers betreft het dan ook geen overstap en kan je niet profiteren van eventuele acties.

Welkomstkortingen en welkomstacties

In de alles in 1 vergelijker kan je profiteren van diverse welkomstkortingen en welkomstacties. Diverse aanbieders geven de eerste maanden een extra kortingsbedrag. Om die reden kan het ook lonen om jaarlijks over te stappen van aanbieder. Dat scheelt namelijk al gauw enkele tientjes op jaarbasis.

De actiekortingen verschillen per provider. Sommige aanbieders bieden bijvoorbeeld een jaar lang korting, terwijl andere aanbieders de eerste drie of vier maanden een extra kortingsbedrag geven. Uiteraard kan je dit allemaal zelf vergelijken op basis van jouw postcode en huisnummer.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

alles in 1 vergelijker

Voordeliger internetten op hogere snelheden!

100% onafhankelijk vergelijken

Als je de alles in 1 vergelijker gebruikt vergelijk je altijd 100% onafhankelijk. De tarieven die de verschillende aanbieders rekenen worden simpelweg opgenomen in het vergelijkingssysteem. Standaard sorteren wij de resultaten op prijs. De laagste jaarprijs staat daarom altijd bovenaan in het systeem. Internetaanbieders hebben zodoende geen invloed op de ranking. Op die manier kan je ook altijd eerlijk vergelijken.

De wensen van jou als consument kunnen natuurlijk van elkaar verschillen. Met de alles in 1 vergelijker kan je gelukkig zelf aangeven wat jij belangrijk vindt. Zo kan je alle pakketten specificeren op basis van verschillende zaken. Hierbij kan je onder andere denken aan type abonnement, snelheid, het aantal zenders en interactieve tv-functies. Hoe jij ook filtert: de goedkoopste aanbieder staat, op basis van jouw filters, altijd bovenaan.

Overstappen met de alles in 1 vergelijker

Overstappen met de alles in 1 vergelijker is erg eenvoudig. Heb je het geschikte pakket gevonden? Dan kan je simpelweg klikken op de knop ‘bekijken’. Je wordt vervolgens direct doorverwezen naar de aanbieder naar keuze. Uiteraard verwijzen we jou direct naar de actiepagina naar keuze. Jouw nieuwe abonnement afsluiten is vervolgens snel geregeld.

Altijd 14 dagen bedenktermijn

Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktermijn. Heb je, naar aanleiding van onze alles in 1 vergelijker, de overstap gemaakt naar een nieuwe aanbieder? Dan start je bedenktermijn zodra jij een bevestiging hebt gekregen. Bedenk jij je binnen deze termijn toch nog? Dan kan je je nieuwe abonnement zonder opgaaf van reden annuleren. Dit is vastgelegd in de wet en dat maakt het extra flexibel.

Ieder jaar overstappen is vaak de beste keuze

Als nieuwe klant kan je genieten van leuke welkomstacties en welkomstaanbiedingen. Zoals je in onze alles in 1 vergelijker kunt zien kan je profiteren van verschillende kortingen. Soms krijg je bijvoorbeeld de eerste vier maanden korting of je krijgt zelfs een jaar lang korting. Deze contracten duren allemaal twaalf maanden.

Nadat je contract is verlopen ben je weer vrij om de overstap te maken naar een andere aanbieder. Wil je wel weer genieten van een leuke welkomstkorting? Dan kan je simpelweg weer overstappen. Op die manier profiteer jij ieder jaar weer van nieuwe kortingen en kan je ook steeds weer tientallen euro’s besparen. Het leven is al duur genoeg!

(Tekst gaat verder onder deze foto)

geld besparen met de alles in 1 vergelijker

Gemakkelijk en snel online geld besparen met de alles in 1 vergelijker

Nieuw: profiteer jij van een 4-in-1 pakket?

Wist je dat ook mogelijk is om te profiteren van een 4-in-1 pakket? Hoe dat precies werkt leggen we jou natuurlijk graag uit. Je kunt via de alles in 1 vergelijker gemakkelijk en snel op zoek naar de goedkoopste aanbieder van televisie, telefonie en internet. Echter is er nog geen woord gerept over mobiele telefonie. Hoe zit dat dan precies? Natuurlijk hebben wij ook een telecomvergelijker en sim only vergelijker. Daarmee kan je nagaan welke aanbieder het goedkoopste mobiele pakket biedt.

Echter zijn er ook diverse aanbieders die bundelvoordeel aanbieden. Kies jij thuis voor een KPN-pakket en heb jij ook een mobiel pakket van KPN? Dan beloont KPN jou met extra korting. Zo zijn er verschillende deals waar je uit kunt kiezen. Je kunt dus overstappen met de alles in 1 vergelijker en rekeninghouden met de onderstaande actiedeals.

VodafoneZiggo

Vodafone en Ziggo hebben de handen ineengeslagen. De twee bedrijven hebben gekozen voor een herkenbare naam: VodafoneZiggo. Als je een internetpakket van minimaal 30Mb/s neemt, inclusief een televisieabonnement, en dat weer combineert met een Vodafone-abonnement kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Gratis dubbele data op ieder smartphone-abonnement die Vodafone heeft in jouw huishouden;
 • Gratis veilig onlinepakket voor maximaal 20 verschillende apparaten;
 • Keuze uit een gratie extra televisiepakket, welke je iedere maand weer kunt wijzigen. Je hebt keuze uit Sport, Kids of Films & Series;
 • Vijf euro korting op je smartphone-abonnement.

Telfort

Ook Telfort heeft een leuke actie. Dit noemt men de CombiVoordeel en je kunt genieten van de volgende voordelen:

 • Dubbele internetdata, dubbele belminuten en dubbele sms’jes;
 • Telfort Veilig (een computerbeveiligingspakket);
 • Gratis HBO-pakket;
 • Gratis opnemen-pakket;
 • Kids-entertainmentpakket;
 • Vijf euro op je thuisfactuur.

T-Mobile

T-Mobile biedt ook een combinatiepakket aan. Heb je een smartphone-abonnement bij Telfort? Dan kun je deze combineren met je thuisabonnement. Je geniet van deze voordelen:

 • 2,50 euro korting op ieder smartphone-abonnement in huis;
 • Geen aansluitkosten;
 • Gratis Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet voor slechts vijf euro per maand.

KPN Compleet

Heb je een smartphone-abonnement van KPN? En wil je dit graag combineren met een internetpakket voor thuis? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Vijf euro korting op je smartphone-abonnement;
 • Een extra televisiepakket in huis;
 • Gratis dubbele data op je smartphone;
 • Gratis onderling bellen met andere ‘KPN’ers’;
 • MB’s delen met je huisgenoten.

Momenteel worden alleen de volgende aanbieders in de alles in 1 vergelijker vermeld: T-Mobile, Youfone, Budget, Oxxio en Online. Bepaalde combideals kan je dus niet verkrijgen via ons vergelijkingssysteem. Wel vinden wij het zo eerlijk om jou te vertellen over deze combi-deals.

Heb je vragen over de alles in 1 vergelijker?

Heb je nog vragen over de alles in 1 vergelijker? Dan helpen we jou natuurlijk graag verder. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via het contactformulier op de contactpagina. Op werkdagen reageren wij doorgaans binnen 24 uur en daarmee beantwoorden we al jouw vragen maar al te snel.

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0