Goedkoopste sim only abonnement

Bent u in het bezit van een goede smartphone, maar heeft u nog geen goed abonnement? Zoek vandaag nog naar het goedkoopste sim only abonnement met behulp van onze handige vergelijkingstool. U kunt verschillende aanbieders met elkaar vergelijken met slechts een aantal klikken op de knop.


Het goedkoopste sim only abonnement afsluiten?

In Nederland heeft u gelukkig een vrije keuze als het gaat om uw telefoonabonnement. Doordat er veel providers op de markt zijn, zijn er ook verscheidene partijen die flink willen concurreren op prijs. Als consument profiteert u daarvan. Diverse aanbieders willen het goedkoopste sim only abonnement aanbieden. Met behulp van de handige rekentool kunt u gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken.

Heeft u nog een goede smartphone?

Als u nog een goede smartphone heeft, is het zonde om een telefoon + abonnement af te sluiten. De kosten hiervan zijn namelijk aanzienlijk hoger dan bij een sim only abonnement. Dat heeft er mee te maken dat u ook maandelijks moet betalen voor de smartphone binnen het abonnement. Als u nog een goed toestel heeft, kunt u deze echter ook koppelen aan het goedkoopste sim only abonnement. Ook als u een los toestel heeft gekocht, kunt u deze koppelen. Een los toestel kopen heeft ook zo zijn voordelen: deze is direct afbetaald en u heeft de maandelijkse lasten niet meer. Bovendien ontvangt u geen BKR-registratie, welke u wel ontvangt bij een telefoonabonnement inclusief smartphone waarbij de toestelwaarde hoger is dan 250 euro. Dat kan gevolgen hebben voor een volgende lening of de aanvraag van de hypotheek.

Onafhankelijk vergelijken

Via de handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel onafhankelijk vergelijken. Het goedkoopste sim only abonnement vinden was dan ook nog nooit zo gemakkelijk. Op basis van uw persoonlijke voorkeur stelt de rekentool een abonnement samen. De goedkoopste variant staat in dit geval ook altijd bovenaan. U hoeft alleen nog maar de stappen te doorlopen op de website van onze partner en u sluit uw nieuwe abonnement binnen slechte enkele minuten af.

Bepaalde serviceprovider uitkiezen?

Tijdens uw zoektocht naar het goedkoopste sim only abonnement, kunt u er ook voor kiezen om te filteren op een bepaalde serviceprovider. In sommige gevallen kan het verstandig zijn om te kiezen voor een bepaald aanbieder. Als u bijvoorbeeld thuis een alles in 1 pakket heeft van Ziggo, kan het ook raadzaam zijn om te kiezen voor Vodafone. De twee bedrijven werken samen en bieden samen vele extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van korting op uw abonnement en tevens krijgt u dubbele data. Ook Tele2, Telfort en KPN hebben soortgelijke acties. Het goedkoopste sim only abonnement is daarom niet altijd de beste, omdat u wellicht voordelen misloopt. Ga na welke aanbieder u thuis heeft en bekijk de voordelen.

goedkoopste sim only abonnement

Vul uw verbruik in

In de handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk uw verbruik invullen. Zo kunt u een gepersonaliseerd overzicht krijgen. Eventueel kunt u uw huidige verbruik hierbij pakken: hoeveel verbruikt u bij uw huidige telefoonabonnement? U kunt bepaalde instellingen omhoog of omlaag zetten: belt u minder of belt u juist meer? Gebruikt u de laatste tijd juist meer data of juist minder? Het is in ieder geval raadzaam om te kiezen voor voldoende data. Tegenwoordig worden de bestanden steeds groter die u verstuurd via het internet.

De kwaliteit van filmpjes en foto’s wordt namelijk beter en op het moment dat u deze verstuurd via onder andere Snapchat en WhatsApp, verbruikt u ook meer data. Ook telefoneren gaat steeds vaker online, via onder andere Facetime, Facebook Messenger of WhatsApp. U kunt uw abonnement doorgaans altijd nog omhoog schroeven, op het moment dat u bijvoorbeeld te weinig belminuten of data hebt geselecteerd. Andersom geldt dat vaak niet: over het algemeen kunt u uw abonnement niet naar beneden stellen. Kies dus ook niet te veel data.

Opties bij uw abonnement

Tot slot kunt u ook nog verschillende opties selecteren voor uw abonnement. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u graag 4G wilt. Op de nieuwste smartphones is dat zeker wel aanbevolen: het werkt veel sneller. Tevens kunt u een contractduur aangeven. Wilt u een abonnement van 1 maand, 12 maanden of 24 maanden? Een maandabonnement is doorgaans vrij prijzig en daarom kunt u het beste kiezen voor een eenjarig of tweejarig contract. Een tweejarig contract is over het algemeen het voordeligste, omdat de aanbieder u dan beloont. U blijft immers langer bij dezelfde provider. Tot slot kunt u nog aangeven of u een nieuw abonnement wilt of wilt verlengen.

Onbeperkte data?

In sommige gevallen is het ook mogelijk om te kiezen voor onbeperkte data. Op die manier kunt u ten alle tijden zorgeloos internetten en hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw verbruik. Zo hoeft u dus ook nooit meer in de gaten te houden of u bijna over uw abonnement heen zit. Ook onbeperkt bellen behoort tot de mogelijkheden. In de vergelijkingstool wordt aangegeven of dit bij een bepaald abonnement het geval is.

Hoe kan ik het goedkoopste sim only abonnement afsluiten?

Het goedkoopste sim only abonnement afsluiten is ontzettend gemakkelijk. Met behulp van de verschillende filters kunt u uw abonnement gemakkelijk personaliseren. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te klikken op ‘bekijken’ en u wordt doorverwezen naar de aanbieder naar keuze. Op de website van onze partner kunt u uw gegevens invoeren en uw nieuwe telefoonabonnement gemakkelijk afsluiten.

Standaard 14 dagen bedenktijd

Heeft u een smartphoneabonnement afgesloten, maar bedenkt u zich nadien toch nog? Dan heeft u nog 14 dagen de tijd om het product de retourneren. Dat is tevens de wettelijke bedenktermijn en daar moet iedere aanbieder zich aan houden. Heeft u toch een andere keuze gemaakt? Stuur uw product dan kosteloos terug en u krijgt het volledige bedrag teruggestort op uw rekening.

Hulp nodig?

Wilt u sim only vergelijken, maar heeft u hier nog enige hulp bij nodig? Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Uiteraard kunt u vertrouwen op ons onafhankelijke advies.

Review!