Sim only vergelijken

Heeft u al een goede smartphone, maar nog geen bijpassend abonnement? Start vandaag nog met sim only vergelijken. Met behulp van de onderstaande rekentool kunt u gemakkelijk en snel diverse telecomaanbieders met elkaar vergelijken.


Voordelig een sim only abonnement afsluiten

Er zijn ontzettend veel providers op de markt. Dat heeft als voordeel dat er ook een flinke concurrentiestrijd is. Diverse partijen willen graag de goedkoopste zijn en daar profiteert u als consument van. Als u al een geschikte smartphone heeft, hoeft u alleen nog maar een sim only abonnement af te sluiten. Op die manier kunt u toch gemakkelijk bellen, sms’en en internetten op uw smartphone. Met behulp van onze vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel de verschillende providers en netwerken met elkaar vergelijken.

BKR omzeilen met een sim only abonnement

Als u een smartphone met abonnement aanschaft, is de kans groot dat u een BKR-registratie ontvangt. Deze ontvangt u namelijk al, indien de smartphone duurder is dan 250 euro. Niet iedereen wil graag deze registratie op hun naam. U kunt dat op twee manieren omzeilen: u kiest een toestel met een lagere waarde dan 250 euro óf u sluit een sim only abonnement af. U kunt uw smartphone dan los kopen. Deze is dan al volledig voldaan, waardoor u geen BKR-registratie ontvangt. Dat kan later voor voordelen zorgen, als u bijvoorbeeld een andere lening wilt afsluiten. Wilt u bijvoorbeeld een auto leasen of een huis kopen? Over het algemeen geldt: hoe minder BKR-registraties, hoe hoger de kans dat u uw lening krijgt.

Sim only vergelijken

Als u sim only vergelijken gaat, is het raadzaam om te kijken naar de verschillende snelheden, prijzen en contractperiodes. Afhankelijk van het gebruik kunt u hier een goede keuze in maken. Maakt u bijvoorbeeld veelal gebruik van internetdata of zit u doorgaans op Wi-Fi? Bekijkt u veel video’s op Facebook of maakt u vaak gebruik van de populaire app Snapchat? In die gevallen kan het best verstandig zijn om een abonnement af te sluiten met voldoende data. Sinds de introductie van 4G worden video’s en filmpjes sneller geladen, met als gevolg dat het ook meer data verbruikt. Zelfs als u de video niet helemaal uitkijkt, is het toch helemaal geladen. Kies daarom voor voldoende internetdata en mogelijk voor iets meer dan bij uw vorige of huidige abonnement. De nieuwste smartphones maken bovendien hogere kwaliteit video’s en foto’s. Het versturen van deze bestanden via de mail of WhatsApp kost dus ook meer data.

Contractperiode uitkiezen

Als u sim only vergelijken gaat, kunt u kiezen voor een bepaalde contractperiode. Doorgaans heeft u keuze uit een jaarcontract, een tweejarig contract óf een maandelijks contract. Als u nog een vrij nieuw toestel heeft, kunt u waarschijnlijk het beste kiezen voor een tweejarig contract. Deze zijn vaak voordeliger, omdat u voor een langere periode bij dezelfde provider blijft. Een jaarcontract is vaak iets duurder, terwijl een maandelijks contract vaak echt veel duurder is. Dat is alleen raadzaam als u bijvoorbeeld een sim only abonnement tijdelijk afsluit.

Bepaald netwerk of provider?

Als u sim only vergelijken gaat, kunt u kiezen uit bepaalde netwerken of providers. Voelt u zich bijvoorbeeld vertrouwd bij het KPN- of Vodafone-netwerk? Dan kan het verstandig zijn om dit bij de opties te selecteren. U treft dan alleen een overzicht met die netwerken. Ook kunt u bepaalde aanbieders selecteren. Vindt u KPN een betrouwbare aanbieder? Selecteer dan alleen KPN bij de providers. Zo kunt u sim only vergelijken dat echt bij u past.

sim only vergelijken

De voordelen in een helder overzicht

Met behulp van de handige rekentool kunt u gemakkelijk bekijken welke voor- en nadelen een bepaald abonnement heeft. Zo staat er bijvoorbeeld bij dat u afrekent per gebelde minuut en in sommige gevallen zelfs per seconde. Op die manier betaalt u nooit te veel voor uw abonnement. Ook bescherming tegen veel dataverbruik is een handige optie. Zodoende betaalt u niet meer dan dan nodig voor uw abonnement. Met de bescherming tegen dataverbruik wordt uw internetdata alleen langzamer, indien u over uw limiet heen zit. U betaalt dan niet voor extra data. Tot slot kunt u nog de verschillende acties bekijken. In sommige gevallen krijgt u de eerste maand gratis, terwijl u in andere gevallen een korting krijgt in het gehele eerste jaar. Bekijk wat bij u past en start direct met sim only vergelijken. Uw abonnement afsluiten kan met behulp van de knop ‘bekijk’. U wordt dan doorgeleid naar de website van onze partner en hier kunt u voordelig uw nieuwe abonnement afsluiten.

Onbeperkt bellen en dataverbruik

Diverse providers bieden tegenwoordig ook onbeperkt bellen en onbeperkt dataverbruik aan. Zo kunt u écht zorgeloos genieten van uw sim only abonnement. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw verbruik, want u kunt er simpelweg niet overheen. Wi-Fi is dus nooit meer nodig in dat geval! Ook kunt u eindeloos blijven bellen met uw vrienden en familie.

100% Onafhankelijk sim only vergelijken

Via onze handige vergelijkingstool kunt u 100% onafhankelijk sim only vergelijken. Sim only vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van de filters kunt u uw voorkeuren instellen, zodat u alleen een overzicht ziet van de abonnementen die bij u passen. De goedkoopste aanbieder komt altijd bovenaan te staan. Onze rekentool werkt dan ook volledig onafhankelijk: het maakt voor ons dan ook niet uit of u kiest voor provider A of provider B. Het gaat ons er juist om dat u voordelig een abonnement afsluit.

14 Dagen bedenktijd

Standaard heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is de wettelijke bedenktermijn en geldt dus voor alle providers. Dit geldt zowel wanneer u uw abonnement online als telefonisch afsluit. U kunt uw product bovendien kosteloos retourneren. Echter mag u het artikel niet gebruikt hebben en moet het dus nog in de originele verpakking zitten.

Hulp nodig?

Wilt u sim only vergelijken, maar heeft u hier nog enige hulp bij nodig? Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Uiteraard kunt u vertrouwen op ons onafhankelijke advies.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ons overzicht sim only aanbiedingen.