Goedkope telefoons zonder abonnement

Bent u op zoek naar goedkope telefoons zonder abonnement? Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u nu gemakkelijk en snel diverse smartphones met elkaar vergelijken. Filter op merk, toestelprijs of besturingssysteem en vind direct uw ideale toestel!

Rekentool

Welk besturingssysteem past bij mij?

Als u een nieuwe smartphone wilt, kunt u in principe ook kijken naar een bepaald besturingssysteem. Er zijn verschillende besturingssystemen beschikbaar, maar er wordt het vaakst gekozen voor Android of iOS. Deze systemen zijn het populairst. Eerder waren er ook nog andere populaire systemen, waaronder Blackberry. De keuze valt nu vaker echter op iOS of Android. De iPhones van Apple maken gebruik van iOS, terwijl de meeste andere toestellen draaien op Android. Onder andere de populaire merken HTC, Sony en Samsung maken hier gebruik van. Alhoewel de systemen veel op elkaar lijken, zijn er ook een aantal duidelijke verschillen.

iOS van Apple

iOS is het besturingssysteem van Apple. Dit systeem wordt alleen gebruikt door de iPhones en iPads van Apple. Het systeem is veelzijdig en zit bijzonder goed in elkaar. Veiligheid is een sterk punt van het systeem en ook zijn er veel apps beschikbaar. Apple bepaalt zelf welke apps wel of niet worden toegelaten in de App Store en daardoor is het erg veilig. De toestellen van het Amerikaanse merk zijn echter wel vrij prijzig. Er zijn enkele voordelige modellen, maar u kunt geen toestel kopen voor slechts 100 euro. Dat is wel het geval bij Android. Als u écht goedkope telefoons zonder abonnement wilt kopen, kunt u wellicht beter kiezen voor dat besturingssysteem.

Android van Google

Android is gebouwd door Google. Men heeft met een schuin oog naar iOS van Apple gekeken en hierop een nieuwe variant gemaakt. Uiteraard zijn er ook een aantal elementen anders. Zo kunt u bijvoorbeeld widgets aanmaken en zijn er ook veel apps beschikbaar. Er zijn verschillende dure Android-toestellen, maar er zijn ook een aantal voordelige varianten. Zo kunt u al goedkope telefoons zonder abonnement bestellen vanaf slechts 100 euro. Dan heeft u wel een smartphone, maar voor erg weinig geld. De keuzevrijheid is daarmee enorm. Het vergelijken van de verschillende toestellen kan dan ook wel even duren. Het is daarom raadzaam om goed te kijken naar wat voor u belangrijk is. Eventueel kunt u de prijsfilter toepassen, zodat u alleen toestellen ziet die passen bij uw budget.

Een toestel zonder abonnement

Goedkope telefoons zonder abonnement bestellen kent vele voordelen. De smartphones van tegenwoordig zijn allemaal simlockvrij. Het toestel is bovendien direct van uzelf en het is dan niet zo dat u vastzit aan een lening. Dat is wel het geval, indien u kiest voor een telefoon + abonnement, waarbij de toestelwaarde hoger is dan 250 euro. Door een toestel los te kopen, betaalt u geen maandelijkse kosten aan het toestel. Het voordeel daarvan is, is dat u geen BKR-registratie ontvangt. Het kan lastig zijn om nog een lening aan te vragen, indien u een dergelijke registratie heeft. Door een toestel los te kopen, vermijdt u dat.

Goedkope telefoons zonder abonnement

Sim only abonnement?

Als u goedkope telefoons zonder abonnement zoekt, kunt u er eventueel ook voor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten. Dan heeft u het toestel al los gekocht en heeft u niet te maken met hoge abonnementskosten. U ontvangt dan alleen een simkaartje en u kunt het toestel los kopen.

Refurbished, of toch nieuw?

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een refurbished toestel te kopen. Dat houdt in dat dit toestel ooit al een keer in gebruik is genomen door een ander persoon. Dit toestel is om wat voor reden dan ook teruggestuurd naar de fabriek. Het kan zijn dat er een foutje in de software zat of het toestel is gevallen, waardoor het beeldscherm defect was. Dit toestel wordt dan bekeken en gerepareerd door een expert en vervolgens gaat het weer in de verkoop.

Het toestel is dan veel voordeliger te bestellen en is tevens ook nog eens helemaal gecheckt door een expert. Daarmee zou u haast kunnen zeggen dat het toestel zelfs beter is dan een nieuwe en ook nog eens veel voordeliger. Echter kunt u natuurlijk ook gewoon een nieuw toestel kopen. Deze is nog nooit door iemand anders in gebruik genomen en dat is ook wel zo’n fijn idee. Natuurlijk zijn deze toestellen wel iets duurder.

Onafhankelijk vergelijken

Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. U kunt met behulp van de handige rekentool zelf aangeven wat voor u belangrijk is. Wilt u bijvoorbeeld kiezen voor een bepaald merk, besturingssysteem of wilt u filteren op een bepaalde prijs? Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met onder andere de prijsfilter zorgt u ervoor dat u nooit boven uw budget uitkomt. Eventueel kunt u ook filteren op de beste prijs, zodat de goedkope telefoons zonder abonnement standaard bovenaan staan. De standaardinstellingen zijn gefilterd op de beste deal.

Wettelijke bedenktermijn van 14 dagen

Als u goedkope telefoons zonder abonnement vergelijken gaat, kunt u deze gemakkelijk direct online bestellen. Heeft u echter achteraf toch spijt van uw aankoop? U heeft standaard nog 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. Dit is de wettelijke bedenktermijn waar iedere webshop of provider zich aan dient te houden. Het kan zelfs zijn dat bepaalde webshops kiezen voor een langere bedenktermijn, maar over het algemeen wordt de standaard richtlijn van 14 dagen aangehouden. Bedenkt u zich dus achteraf? Geen probleem, want retourneren kan altijd nog binnen de termijn.

Hulp nodig bij het vinden van goedkope telefoons zonder abonnement?

Wilt u graag goedkope telefoons zonder abonnement kopen, maar heeft u hier toch nog enige hulp bij nodig? Geen probleem, want uiteraard helpen wij u graag. Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier op de contactpagina en dan helpen wij u met iedere vraag. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vraag of eventuele vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u: onze klantenservice zit voor u klaar!